Eric Clapton - Eric Clapton 4 CD-s box

2021. július 25., vasárnap, 06:15

vinyl lemez vinyllemez lemezajánló zeneajánló CD-lemez

Eric Clapton debütáló szólóalbuma 4 CD-s boxban, három különféle keverésben, tehát Eric Clapton Mix, Delaney Bramlett Mix és Tom Dowd Mix (az Egyesült Királyság verziója) jelenik meg augusztus 20-án.

Eric Clapton 4 CD boxEric Clapton 4 CD box setEric Clapton The Unreleased Eric Clapton MixEric Clapton

Eric Clapton 1970 augusztusában megjelent debütáló szólóalbumát Anniversary Deluxe Edition-ben jelentetik meg 2021. augusztus 20-án. Eposzpályafutásának fontos állomását három különféle keverésben mutatják most be, melyeket a bevezetőben említettünk. Az Eric Clapton keverés most először jelenik meg teljes terjedelemben.

Az új kiadás előfutára az After Midnight (Delaney Bramlett Mix) és a Blues Power (Eric Clapton Mix), az album maga 4 CD-n és 1 LP-n (standard fekete) lesz megvásárolható, és természetesen digitálisan formában is letölthető.

Eric Clapton 4 CD box set

Ez az évfordulós gyűjtemény tartalmaz néhány kislemezt, alternatív változatokat és demó felvételeket is. Ezek közé tartozik a Delaney & Bonnie & Friends korábban kiadatlan alternatív keveréke a Comin' Home-ból, amelyben Eric Clapton szerepel. Ezen bónusz számok közül továbbiakat korábban az album Deluxe Edition CD-jén adtak ki 2005-ben.

Ezek közé tartozik King Curtis Teasin című műve, Delaney Bramlett, Eric Clapton és barátai, az I've Told You For The Last Time (Olympic Studios verzió) című dala, valamint Delaney & B egyetlen B oldalas szerzeménye a Groupie (Superstar) Delaney & Bonnie & Friends featuring Eric Clapton tolmácsolásában.

Eric Clapton The Unreleased Eric Clapton Mix

Az 1970-es album akkor jött ki, amikor Clapton visszaállította zenei prioritásait, amikor együtt dolgozott a Delaney & Bonnie-val és másokkal, a Derek és a Dominos későbbi megalakulásának előkészületei előtt. Az album a Billboard LP toplistájának 13. helyre került, és 30 hétig tartózkodott ott, Clapton nevét először szólistaként helyezte a bestsellerek közé.

Eric Clapton

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.