Connect funkcióval bővül a TIDAL

2020. október 21., szerda, 19:20

TIDAL TIDAL Connect

A mobileszközökön és számítógépeken futtatott TIDAL alkalmazás legújabb kiadása már képes felismerni és vezérelni a helyi hálózathoz csatlakoztatott TIDAL Connect-képes eszközöket. Ez röviden azért jó, mert így még kényelmesebben hozzáférhetünk a zenékhez.

TIDAL ConnectTIDAL ConnectTIDAL ConnectTIDAL vs Spotify

A TIDAL Connect lényegében ugyanazt a felhasználói kényelmet nyújtja, mint a Spotify Connect: a TIDAL alkalmazáson belül láthatóvá válik az összes olyan (helyi hálózaton lévő) TIDAL Connect-képes hifi a kliens/lejátszó, amelyen a felhasználó élvezheti az online streamelt zenét.

TIDAL vs Spotify

Ez azért jó hír, mert a TIDAL-képes eszközöket korábban csak a saját applikációjukba vagy operációs rendszerükbe ágyazott TIDAL felületen lehetett vezérelni. Mostantól viszont nem kell csak ezért megnyitni a hifi eszköz alkalmazását/menürendszerét, elég a telefonos/számítógépes TIDAL applikáció. Továbbá egyszerűen, könnyedén lehet átváltani egyik eszközről a másikra az applikáció elhagyása nélkül.

TIDAL Connect

A kényelmi funkció eléréséhez természetesen kompatibilis eszköz is szükséges. Jó hír, hogy az ilyen gyártók listáján szerepelnek a legnépszerűbb nevek: Bluesound, Naim, Cambridge Audio, KEF, DALI, iFi, Lyngdorf, NAD, és a jövőben remélhetőleg még többen. Az iOS 11 vagy Android 5, valamint OS X 10.10 vagy Windows 7 operációs rendszerekre telepíthető legfrissebb verzió már támogatja az említett szolgáltatást.

tidal.com/connect

TIDAL Connect

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.