Bővül az inakustik high end kábel kínálata

2019. augusztus 6., kedd, 09:15

inakustik audio hifi kábel tápkábel hangfal hangszóró hangfalkábel hangfal kábel hangsugárzó kábel inakustik kábel audio kábel inakustik hangfalkábel inakustik tápkábel

Az inakustik nem a levegőbe beszél, amikor levegőről beszél. Ugyanis a teflon után a levegő a legjobb elektromos szigetelő, így a cég különleges felépítésű LS-804 AIR hangsugárzó és AC-2004 tápkábelei is ebből merítenek hasznot.

Az két újonc az inakustik legfelső, azaz teljes egészében Németországban gyártott, kézzel szerelt Reference Selection termékcsaládját tarkítja. Az LS804 AIR hangfalkábel fő különlegessége (túl azon, hogy a benne lévő, szabad szemmel is látható rézvezetőt csupán merevítő elemek és kábelharisnya veszik körül), hogy lapos profilú, ezáltal karaktere is más, mint a henger keresztmetszetű, spirálban húzott kábeleké.

inakustik LS-804 AIR hangfalkábel

A gyártó szerint az LS-804 AIR a rendkívül gyors impulzusok közvetítése miatt kiemelkedő. Remek partner lehet olyan hangrendszerekben, ahol nem az erő az elsődleges kritérium. A kábel tellúr-réz vezetőből készült (a benne lévő négy rézcsatornát PE mag köré fonták), a végén lévő csatlakozók pedig ródium bevonatúak.

inakustik LS-804 AIR hangfalkábel

Az AC-2004 AIR azoknak készült, akik az AIR technológia előnyét szeretnék tápkábel formában megkapni. A "kihagyott" szigetelőanyag ugyanazt az előnyt eredményezi, mint a sorozat többi tagjánál - egy kábelt, amely megfelel az audiofil elvárásoknak. Minden Referenz AC-2004 AIR tápkábel alapos tesztfolyamaton megy keresztül, amely szigetelési és magasfeszültségű próbákat is magába foglal. Az eredményeket eltárolják, a kábel pedig egyedi szériaszámmal kerül a boltba.

inakustik AC-2004 AIR tápkábel

Az AC-2004 AIR 1/1,5/2/3 m  hosszúságban, az LS-804 AIR pedig 2x3 méteres kiszerelésben vásárolható meg, utóbbi kérhető sarus vagy BFA banándugós végződéssel is.

aida-audio.hu

www.in-akustik.de

inakustik LS-804 AIR hangfalkábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.