Bemutatta új fülhallgatóját a Meze Audio

2022. április 27., szerda, 09:20

Meze audio hifi fülhallgató Meze Audio hifi fülhallgató Meze fülhallgató Meze Audio ADVAR Meze Audio fülhallgató

ADVAR néven került nyilvánosságra a román Meze Audio fülhallgató és fejhallgató készítő cég legújabb, prémium kategóriás terméke. Az egyedi formájú rozsdamentes acél házzal és 10,2 mm-es dinamikus hangszóróval rendelkező fülmonitor hamarosan Magyarországra is megérkezik.

Meze Audio ADVAR fülhallgatóMeze Audio ADVAR fülhallgatóMeze Audio ADVAR fülhallgatóMeze Audio ADVAR fülhallgatóMeze Audio ADVAR fülhallgatóMeze Audio ADVAR fülhallgató Made in RomaniaMeze Audio ADVAR fülhallgató kábelMeze Audio ADVAR fülhallgató kábel

A Meze Audio kínálatában teljesen új kategóriát képvisel az ADVAR, melynek nevét az ősi román civilizációk szerencsehozó, egyfajta talizmánnak is tekinthető tárgya ihlette. A napokban bejelentett IEM formaterve teljesen egyedi és a gyártó közleménye alapján hangolása sem hasonlítható máshoz. Ahogy ők fogalmaznak, az ADVAR célja, hogy egyenként feltárja a zenében rejlő titkokat.

Meze Audio ADVAR fülhallgató Made in Romania

A fülhallgató 10,2 mm-es, dinamikus hangszórót tartalmaz, részletekre ügyelő "hithűen Meze" karakterisztikával. A ház anyaga tömör rozsdamentes acél, fekete króm bevonattal. Fröccsöntéssel készül és az utolsó simítások CNC-vel történnek. Magas érzékenysége és alacsony impedanciája által, a gyártó információi szerint könnyen hajtható fülhallgató, és szinte bármilyen elektronikával harmonikus párost alkot. A papíron közölt frekvencia-átvitel 10 Hz-30 kHz.

Meze Audio ADVAR fülhallgató

A ház sziluettjét organikus formák ihlették és a fejlesztők ügyeltek lehető legstabilabb illeszkedésére. Fémteste csak enyhe nyomást gyakorol a hallójáratra, a fül mögé hajtható horgos támaszték veszi át a teher jelentős részét. Tartozékként csomagolt illesztékei a Final Audio fejlesztései, az "E" jelölésű darabok segítenek a basszus növelésében és az élesebb magas frekvenciák csökkentésében.

Meze Audio ADVAR fülhallgató kábel

A szingapúri CanJam kiállításon bemutatkozó Meze Audio ADVAR fülhallgató már Magyarországon is előrendelhető, 279 990 forintért. Az első beérkezett darabok közül mi is kézhez kapunk egyet, hamarosan részletes bemutató cikkben fogunk visszatérni rá. A fülhallgatóról további információk találhatók a gyártó és a forgalmazó BaSys Magyarország Kft. honlapján.

basys.hu/meze

mezeaudio.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.