Astell&Kern hordozható zenejátszó újdonságok

2019. június 14., péntek, 13:45

Astell Kern Astell and Kern audio hifi lejátszó zenelejátszó fülhallgató audio lejátszó hifi lejátszó AK lejátszó hifi fülhallgató Astell Kern lejátszó Astell Kern fülhallgató

Négy új termékkel bővül hamarosan az utazó audiofilekre összpontosító Astell&Kern kínálata. A két teljesen új zenejátszó, a külső erősítő és a fülhallgató várhatóan nyár közepétől lesz rendelhető.

Kb. két éve került forgalomba a koreai DAP gyártó Kiváló Termék díjat bezsebelő SP1000 referencia lejátszója. Most látták elérkezettnek az időt, hogy méltó utódot dobjanak piacra, amely (a többi újdonsággal együtt) SP2000-ként mutatkozott be a HIGH END 2019 kiállításon. Az SP2000 készülékházának alapvető formaterve, anyaga (acél, vagy vörösréz) és kijelzője (1280x720 képpontos érintésre érzékeny panel) nem változott, áramköre azonban teljesen új tervezésű. Az SP1000-hez képest magasabb jelszintet nyújt, amely szimmetrikus/aszimmetrikus kimenetén 6 Vrms/3 Vrms értékeket jelent.

Astell&Kern SP2000 mobil zenelejátszó

Megduplázták a háttértárat, így az SP2000 már 512 GB beépített memóriával érkezik, továbbra is micro SD bővítési lehetőséggel. A lejátszóba az Asahi Kasei legújabb DAC chipje került. Az AK4499EQ (amelyből kettőt is beépítettek) tovább optimalizált műveleti és analóg erősítőt tartalmaz. Az SP2000 a gyártó első eszköze, amely natív DSD 22,4 MHz/768 kHz/32 bit lejátszásra képes. Tovább fokozták a beépített WiFi teljesítményét is, az erősebb, stabilabb jelfogadás érdekében.

Astell&Kern SP1000 AMP

Az SP1000 várhatóan kifut, akik azonban birtokolják a korábbi A&ultima lejátszót és szeretnék feljebb tornászni teljesítményét, azok megtehetik az SP1000 AMP segítségével.

Astell&Kern KANN CUBE

Másik érdekesség a KANN CUBE nevű lejátszó, mely a gyártó eddigi legnagyobb DAP készüléke. Méreteit (87,75x140x31,5 mm) és 493 grammos tömegét figyelembe véve nem a nadrágzsebben elférős kategóriát képviseli. De nem is az volt a gyártó célja, hogy bárhova vihető eszközt nyújtsanak, hanem hogy minden eddiginél nagyobb teljesítményt érjenek el. A KANN CUBE ún. High Performance módban szimmetrikus/aszimmetrikus kimenetén 12 Vrms/6 Vrms értéket ígér, mely még az új SP2000 jelszintjének is a duplája.

Astell&Kern KANN CUBE

A kettős ESS ES9038 PRO Sabre DAC chippel dolgozó lejátszó további érdekessége, hogy 5-tűs XLR aljzat is található rajta, amelyről külön megvásárolható adapter segítségével hozható ki a szimmetrikus jel.

Astell&Kern T9iE fülhallgató

Végül, de nem utolsósorban az AK T9iE hallójáratba illeszkedő fülmonitor bővíti a gyártó füles kínálatát. A Beyerdynamic és Astell&Kern együttműködéséből született fülhallgató a korábban általunk is tesztelt T8iE MK II utódja. Egyedileg, kifejezetten az Astell&Kern lejátszóihoz hangolták. Új fejlesztésű kamra nyílásával jobb basszus visszaadásra képes, akusztikus szűrője pedig a magas frekvenciák finomításában segít. A fülhallgatóhoz tiszta ezüstből és OCC rézből sodort, hibrid kábelt csomagolnak.

Astell&Kern T9iE fülhallgató

Az új eszközök várhatóan nyár közepétől lesznek rendelhetők, pontos árukat illetően a KáCsa Audió honlapján vagy szaküzletében lehet érdeklődni.

kacsa-audio.hu

www.astellnkern.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.