Állványos hangfalat keresőknek ide érdemes jönni

2022. december 20., kedd, 11:20

audio hifi hangfal hifi hangfal állványos hangfal hangfal bolt hangfal shop hangfal üzlet Extreme Audio

Teljesen átalakította bemutatótermének egyik részlegét az Extreme Audio szaküzlet. Törekvésük célja, hogy ideális környezetet biztosítsanak a manapság egyre népszerűbb állványos hangfalak számára. Jelenleg is több, mint 20 pár próbálható ki náluk. Különféle gyártók termékeit lehet meghallgatni és a lista folyamatosan bővül!

Extreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalakExtreme Audio audiofil állványos hangfalak

Egyre többen döntenek állványos hangfal vásárlása mellett. Ennek egyik oka, hogy könnyebb elhelyezni és mozgatni, mint egy álló hangsugárzót. Másik logikus magyarázat, hogy azonos összegért sokszor jobb minőségű alkatrészeket tartalmaz, szebben szól, mint az álló alternatívák. A kategória népszerűségét igazolja, hogy az Extreme Audio erre fókuszálva, teljesen átalakította egyik meghallgató helyiségét.

Extreme Audio állványos hangfalak

Önálló részt alakítottak ki állványos hangfalak számára, belépő és közép, illetve felső-közép és felsőkategóriák szerint szeparálva. A külső bemutató tér a megfizethetőbb hangsugárzókat rendezi sorba, míg a belső szekcióban a vájtfülűekre jobban fókuszáló, kifinomultabb (felsőközép- és felsőkategóriás) darabok próbálhatók ki.

Extreme Audio audiofil állványos hangfalak

Az ott lévő hangfalak között sok modell szerepel, melyekről korábban mi is írtunk. Ilyen a tetőre ültetett magassugárzóval különcködő Bowers & Wilkins 705 S3, a Gato Audio FM-15, vagy a Monitor Audio univerzális természetű (Gold 100 5G és Silver 100 7G) modelljei. De találhatók még olyan mestermunkák is, mint a Gold Note AE3 EVO II, melynek főbb tulajdonságait szintén kifejtettük egy korábbi cikkünkben. Rajtuk kívül még számos slágertermék megfülelhető a DALI, Jamo, Klipsch, Focal és Triangle kínálatából is.

Extreme Audio audiofil állványos hangfalak

Elektronikában is bőséges felhozatalból lehet válogatni. A látogatásunk során ott lévő készülékek zömét ugyancsak teszteltük korábban. Közéjük tartozik a NAD C 316BEE V2 vagy NAD C 328 integrált sztereó erősítők, egy velük harmonizáló C 538 lejátszóval. Ugyanitt fészkel egy jövőbe mutató NAD C 700 és egy Roksan Attessa.

Extreme Audio állványos hangfalak

Forrás oldalról részben a Cocktail Audio lejátszók biztosítanak műsort, de ha valaki inkább egy Musical Fidelity M2si sztereó erősítő felé kacsingat és CD-ket gyűjt, azzal logikusan jobban mutat a Musical Fidelity M2scd.

Extreme Audio audiofil állványos hangfalak

A felsőbb kategóriás hangsugárzók AVM Inpiration CS 2.3 és Gold Note IS-1000 Deluxe, valamint NAD M10 V2 erősítők közelében muzsikálnak, ráadásként az újító szellemű Bluesound NODE és Gato Audio AMP-150 színesítik a lehetőségek tárházát. Az ajánlott hangfal-erősítő párosítások nem feltétlenül kőbe vésettek. Előzetes egyetetéssel számos egyedi kombinációt is ki lehet próbálni az Extreme Audio széles kínálatából.

extremeaudio.hu

Extreme Audio audiofil állványos hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.