Aerosmith The Road Starts Hear LP

2021. december 5., vasárnap, 13:50

lemez lemezajánló zeneajánló vinyl vinyl lemez

Az Aerosmith kiadta az 1971-es próbafelvételét The Road Starts Hear címmel a Record Store napján, fekete pénteken!

Aerosmith The Road Starts Hear LPAerosmithAerosmith

Az Aerosmith visszament az időben a Record Store Day Black Friday alkalmából, hiszen november 26-án jelent meg az 1971: The Road Starts Hear, egy hét számból álló felvétel egy próbáról, amelyre a banda korai napjaiban került sor.

A Record Store Day weboldalon található kiadvány leírása szerint: "Boston 1971: Az Aerosmith történelmi korai felvétele a próbatermükben - csak a banda, a stáb és a barátok, amelyeket Joe Perry magnóján rögzítettek. Ez a soha nem hallott előadás bemutatja ennek a jövőbeli Hall Of Fame zenekarnak a korai, nyers tehetségét, egy évvel a Columbia Records-szal kötött szerződése, és két évvel a névadó debütáló album megjelenése előtt, amelyen sok ilyen dal szerepelt, beleértve örök himnuszukat, a Dream-et is."

Aerosmith

A felvételen a következő dalokat adják elő: Rehearsal Room, Somebody, Reefer Headed Woman + Walkin' The Dog, Movin' Out, Major Barbra, Dream On és a Mama Kin. Az 1971: A The Road Starts Hear "RSD Black Friday First Release" néven szerepel, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben újabb kiadást kaphat.

Ez logikus, ha figyelembe vesszük, hogy az Aerosmith a közelmúltban kötött nagy horderejű megállapodását a Universal Music Grouppal (UMG). A szerződés 2022-től él, és az Aerosmith teljes katalógusa az UMG égisze alatt fog megjelenni, ahelyett, hogy felosztaná a Sony Music Entertainment-tel. ide tartoznak a kereskedelmi és audio-videó projektek, beleértve az új filmes, televíziós és egyéb audiovizuális tartalomprojekteket, amelyek az Aerosmith történetét és jelentős kulturális hatását ünneplik. Ez a szerződés emellett hozzáférést biztosít az UMG-nek az Aerosmith zenét, fotókat, videókat és egyéb emléktárgyakat tartalmazó Vindaloo Vaults-ához, valamint Steven Tyler, Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer és Brad Whitford személyes archívumához is.

Aerosmith

Reméljük, hogy a Universal hozzá méltóan fogja gondozni az 50 éves rockbanda életművét, de addig is van alkalmunk meghallgatni őket az eddig kiadatlan koncert által, míg végre Magyarországra is ellátogatnak, reményeink szerint jövőre!

Tracklist

A1. Intro - Somebody

A2. Reefer Head Woman

A3. Walkin' The Dog

B1. Movin' Out

B2. Major Barbara

B3. Dream On

B4. Mama Kin

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.