AC Infinity hűtők a Home Movie kínálatában

2020. június 24., szerda, 05:10

AC Infinity hűtő ventilátor hűtőventilátor hifi hűtő erősítő hűtő processzor hűtő hűtő ventilátor

A jelentős teljesítményű házimozi rendszereknél élettartam rövidülést okozhat a függőlegesen egymásra, vagy szűkös helyre telepített komponensek melegedése. Az AC Infinity termékei ezt a gondot hivatottak megelőzni.

AC Infinity Airplate series hűtő ventilátorAC Infinity Airplate hűtő ventilátorAC Infinity Aircom hűtő ventilátorAC Infinity Aircom series hűtő ventilátorAC Infinity hűtő ventilátorAC Infinity Multifan series hűtő ventilátorAC Infinity Multifan hűtő ventilátor

Sokan döntenek úgy, hogy médiabútorba, zárt/zárható szekrénybe helyezik a hangrendszer szívét és lelkét képező házimozi erősítőt, esetleg processzort, valamint az ahhoz szánt végerősítőket. Ilyenkor a nagy teljesítmény leadására képes elektronikák a tervezetthez képest jobban melegednek, ami csökkentheti a bennük lévő egyes alkatrészek élettartamát.

AC Infinity Airplate hűtő ventilátor

A Kaliforniában székelő AC Infinity speciális, növénytermesztési célra szánt légbefújókat és komplett otthonok szellőztetésére való berendezéseket gyárt. Emellett rack szekrénybe építhető, erősítők tetejére helyezhető és USB aljzatokra csatlakoztatható ventilátorokat, aktív hűtő rendszereket egyaránt kínál. Így a felhasználó stabil légáramlást biztosíthat értékes komponenseinek, annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő túlmelegedés. Minden AC Infinity ventilátor PWM motort tartalmaz kettős golyócsapággyal, így garantált a csendes működés.

AC Infinity Aircom hűtő ventilátor

A hűtők kiszereléstől függően rendelhetők vagy kiegészíthetők intelligens vezérlővel is, amely kijelző segítségével mutatja az aktuális hőfokot, fordulatszámot. A Multifan sorozat váltóáramról üzemeltethető, önálló aktív ventillátorokat tartalmaz.

AC Infinity Aircom series hűtő ventilátor

A Cloudplate család csendes rack hűtők gárdáját képviseli. Az Aircom modellek felhasználása lehet a leggyakoribb, mivel ezeket egyszerűen csak az erősítő tetejére kell helyezni (ezek alapértelmezettként tartalmazzák az említett vezérlő modult is).

A napokban érkezett meg az első AC Infinity szállítmány a Home Movie szaküzletébe, így a melegedési problémákkal küzdő felhasználóknak érdemes jobban szemügyre venni a cég valamelyik termékét.

homemovie.hu

www.acinfinity.com

AC Infinity Multifan hűtő ventilátor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.