Címke

vezetéknélküli HDMI [4 találat]


Vezeték nélküli HDMI jeltovábbítóból sosem elég

2019. február 14., 06:20

DVDO Air 4KDVDO Air 2K és DVDO Air 4K néven kerültek forgalomba a gyártó legújabb HDMI jeltovábbítói. A készülékek elsősorban a házimozi rendszerek telepítőinek munkáját könnyíthetik meg.

Új 4K eszközök a DVDO kínálatában

2015. november 26., 08:45

DVDO XtendÚj, 4K képes HDBaseT adapterekkel és egy 4K felskálázóval bővült az eddig elsősorban vezeték nélküli HDMI átjátszóiról ismert DVDO kínálata.

DVDO Air3 vezeték nélküli HDMI jeltovábbító teszt

2014. november 27., 08:25

DVDO Air3 vezeték nélküli HDMI jeltovábbítóNagyon sok esetben előfordul, hogy a HDMI kábel használata mindenféle nehézségekbe ütközik. Azért mert nem akarjuk vagy nem is tudjuk a falat, a padlót vagy épp a mennyezetet kivésni, mert a szabadon futó vezeték csúnya, vagy mert az összes kanyarral együtt, a fal mentén vezetve már túl hosszú volna ahhoz, hogy megbízhatóan működjön. Ezeken kívül a költség vonzat sem elhanyagolható, hiszen egy jobbfajta 15 méteres HDMI simán belekerül 30-50000 forintba, a csúcsminőségűek pedig ennek többszörösébe. A vezeték nélküli kapcsolatra, az előbb említettek mellett, még ezernyi indokunk lehet, amit felsorolni is reménytelen feladat volna. A DVDO Air3 termékei a HDMI-n közvetített jelek vezeték nélküli, oda-vissza továbbítására születtek. 

DVDO profiknak és 4K-függőknek

2014. szeptember 15., 11:20

DVDO iScan Mini 4K jelgenerátor és felskálázóNemrégiben újabb márkával gazdagodott az Audio Centrum kínálata. A DVDO néven futó márkáról azt feltételeznénk, hogy a jó öreg DVD lemezekhez van köze, valójában sokkal aktuálisabb eszközök gyártásával foglalkozik.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.