Címke

vezeték nélküli hangfal [3 találat]


Vezeték nélküli házimozi - lehetséges?

2016. január 1., 20:00

Klipsch Reference Premiere HD Wireless hangfalszettA Klipsch idén frissíteni fogja kínálatát az új, Reference Premiere HD Wireless nevű szériával. A termékcsalád érdekessége, hogy aktív, egymással vezeték nélkül kommunikáló hangfalakat is tartalmazni fog. Igen, a Klipsch elhatározta, hogy kábelmentes házimozit kínál.

A mobil diszkó megérkezett?

2015. október 6., 06:50

JBL Pulse 2 Bluetooth hangszóróA JBL Pulse 2 hordozható hangrendszer olyan sok extrát nyújt, amennyit egy levegővel nem is lehet felsorolni. Többek közt világít, cseppálló, vezeték nélküli, és persze a hangja sem piskóta.

Házimozi, vezetékek és hangfalak nélkül

2012. július 25., 15:30

Amióta a házimozi divatba jött, azóta jelent problémát a háttérsugárzók és vezetékeik elhelyezése a lakószobákban. A házimozi rajongók a készülékek legfontosabb műszaki jellemzőit, kép- és hangminőségét figyelik a vásárlásnál, a hölgyek azonban a kígyózó kábeleket és a számtalan hangsugárzó által a nappali összképében végzett rombolást látják maguk előtt. A családi béke érdekében ezért kompromisszumos megoldást kell találni. Cikkünkben azt tekintjük át, miket kínálnak a gyártók azoknak, akik az esztétikus elhelyezést legalább annyira fontosnak tartják, mint a hangzást.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.