Címke

vezeték nélküli házimozi [3 találat]


Denon HEOS AVR házimozi erősítő teszt

2017. június 13., 10:40

Denon HEOS AVR házimozi erősítőAz utóbbi években látványosan tért hódító multiroom eszközök nem csak számosságukban, hanem tudásukban is jócskán gyarapodnak. A Denon HEOS családja is egy figyelemre méltó készülékkel bővült, amely a sztereó zónalejátszók és a klasszikus házimozi erősítők közötti űrt tölti ki, azok tulajdonságait egybegyűjtve. Tesztalanyunkat, a HEOS AVR-t a DENON multiroom termékpalettájának egy másik erősítőjével közösen használva, vezeték nélküli surround elrendezésben hallgattuk meg.

Vezeték nélküli házimozi

2017. március 17., 14:05

HEOS by Denon HEOS AVR házimozi erősítőA Denon HEOS AVR elvileg azt az évtizedek óta tartó, gyakori problémát oldja meg, amire legtöbbet panaszkodnak házimozi rendszert építők: vezeték nélkül térhangzást produkálni.

Házimozi, vezetékek és hangfalak nélkül

2012. július 25., 15:30

Amióta a házimozi divatba jött, azóta jelent problémát a háttérsugárzók és vezetékeik elhelyezése a lakószobákban. A házimozi rajongók a készülékek legfontosabb műszaki jellemzőit, kép- és hangminőségét figyelik a vásárlásnál, a hölgyek azonban a kígyózó kábeleket és a számtalan hangsugárzó által a nappali összképében végzett rombolást látják maguk előtt. A családi béke érdekében ezért kompromisszumos megoldást kell találni. Cikkünkben azt tekintjük át, miket kínálnak a gyártók azoknak, akik az esztétikus elhelyezést legalább annyira fontosnak tartják, mint a hangzást.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.