Címke

vezeték nélküli fejhallgató [16 találat]


JBL CLUB 700BT Bluetooth fejhallgató teszt

2020. június 18., 05:10

JBL CLUB 700BT Bluetooth fejhallgatóA CES 2020 kiállításon mutatta be a JBL legújabb, felsőkategóriás CLUB sorozatú utcai vezeték nélküli fejhallgatóit, amik az ígéretek szerint valódi hangzásélményt garantálnak.

JBL LIVE 500BT Bluetooth fejhallgató teszt

2019. július 4., 07:10

JBL LIVE 500BT Bluetooth fejhallgatóA nemrégiben nálunk vendégeskedő JBL LIVE 400BT igen kedvező benyomásokat tett ránk a kellemes, JBL-től szokatlan hangzásával, így kíváncsiak voltunk, vajon a szintén újdonság, nagyobb testvér a LIVE 500BT is rendelkezik-e az új, izgalmas hangzással.

JBL LIVE 400BT Bluetooth fejhallgató teszt

2019. június 25., 17:25

JBL LIVE 400BT Bluetooth fejhallgatóA JBL kínálatában sorra jelennek meg az új, vezeték nélküli kapcsolatot használó fejhallgatók. A nálunk vendégeskedő, legújabb LIVE család legkisebb tagját, a 400BT-t fogtuk vallatóra. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit nyújt a JBL új családja a mai kor felhasználójának.

House of Marley Rise BT EM-JH111 Bluetooth fejhallgató teszt

2018. január 22., 11:10

House of Marley Rise BT Bluetooth fejhallgatóEgyszerűnek tűnő, de mégis nehéz feladatot oldott meg a House of Marley. A fiatalos stílust képviselő cég különleges szövet burkolatú készülékeivel itta bele magát a köztudatba. A mobil szórakoztató elektronikai cikkek trendjét követve, a Bluetooth eszközök sorát egy olyan fejhallgatóval egészítették ki, ami könnyű, könnyen szállítható, ha akarjuk vezetékes, headsetként is funkcionál, valamint árához képest nagyszerű hangja van.

JBL E55BT Bluetooth fejhallgató teszt

2017. október 30., 06:05

JBL E55BT Bluetooth fejhallgatóMiután a hangfalak és erősítők világában a gyártóknak nincs módjuk forradalmi áttörésekre, más, nem kevésbé népszerű kategóriákhoz nyúlnak, hogy csiszolgassák, javítsák azok paramétereit. Így történt, hogy a JBL apró, de számottevő lépéseket tett és egy egész jó vezeték nélküli fejhallgató sült ki belőle. Akkor mégsem utáljuk a Bluetooth-t? Cikkünkből kiderül.

House Of Marley EM-JH091 Buffalo Soldier BT Bluetooth fejhallgató teszt

2017. június 8., 07:05

House Of Marley EM-JH091 Buffalo Soldier BT Bluetooth fejhallgatóMíg öt éve a fejhallgatók számítottak slágertémának, immár azok alfaja, a vezeték nélküli mobil rendszerek kerültek rivaldafénybe. Most a megfizethetőbbek közé tartozó Buffalo Soldier-t próbáltuk ki, mely több szempontból is különcre sikeredett.

Modern füles, sokat utazó üzletembereknek

2016. október 3., 13:40

Sennheiser PXC 550 Wireless fejhallgatóPXC 550 Wireless néven debütált a Sennheiser egyik legújabb vezeték nélküli fejhallgatója, melyet kimondottan gyakran utazó, üzleti felhasználók igényeire optimalizáltak.

JBL Everest Elite 700 zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2016. január 4., 11:05

JBL Everest Elite 700 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA középkategóriás vezeték nélküli utazós fejhallgatók egyik trendi, sokat tudó képviselőjéhez volt szerencsénk. A JBL Everest ELITE 700 pontosan azt adta, amire már adatai alapján is számíthattunk. De ez kinek lesz elég, és kinek nem? Tesztünkből minden kiderül.

Bose SoundLink around-ear II Bluetooth fejhallgató teszt

2015. december 8., 19:15

Bose SoundLink II Bluetooth fejhallgatóKipróbáltuk mit tud a BOSE nagyobbik Bluetooth fejhallgatója, a SoundLink II és egy kicsit rácsodálkoztunk az amerikai márka karakterére.

AKG Y50BT Bluetooth mobil fejhallgató teszt

2015. november 20., 17:45

AKG Y50BT Bluetooth fejhallgatóA hordozható, utcai felhasználásra szánt fejhallgatók világában inkább a vezeték nélküli változatokat keresik, és a laikusok többsége érthető módon a legkevésbé rizikós területet, magyarul a középkategóriát veszi célba. Kíváncsiak voltunk, hogy mit lehet kapni, amennyiben a jó hang, a jó ár és a jó szolgáltatás egyaránt fontos, így került hozzánk az AKG Y50BT.

Sennheiser MOMENTUM On-Ear Wireless fejhallgató teszt

2015. november 13., 13:00

Sennheiser MOMENTUM On-Ear Wireless fejhallgatóKipróbáltuk a két éve piacra került, szerkesztőségünkben is pozitív nyomot hagyó Sennheiser MOMENTUM On-Ear mobil fejhallgató nemrég kiadott vezeték nélküli, Wireless változatát. Igen, a kábelmentesség gyakran kompromisszum a hangra nézve, de a gyártó ezt ügyesen kompenzálta egy-két aprósággal, melyekre kitérünk mai cikkünkben.

Bose SoundLink on-ear Bluetooth fejhallgató teszt

2015. szeptember 12., 14:00

Bose SoundLink on-ear Bluetooth fejhallgatóNem csillog úgy, mint egy Beats, és nem olyan elegáns, mint az európai gyártók prémium fülesei, a Bose SoundLink fülre illeszkedő fejhallgató mégis kivívta az elismerésünket. Hogy mivel? Pontosan erről szól mai cikkünk.

Új Sony fejhallgatók

2013. szeptember 6., 09:40

Sony MDR-10RBT fejhallgatóA Sony az IFA megnyitója előtt egy nappal bemutatta új felsőkategóriás fejhallgatóit, az MDR-10RC és az MDR-10RBT modelleket.

Sennheiser RS 220 vezetéknélküli fejhallgató

2013. január 21., 19:20

Sennheiser RS 220 vezetéknélküli fejhallgatóRégen abszurd ötletnek tűnt volna, ma pedig elvárjuk, hogy egy igényes fejhallgatógyártó kínáljon vezeték nélküli típusai között is valamit, amit a csúcsok közé sorolunk, amit a vezetékesekkel egyenértékűnek képzelhetünk. A Sennheiser RS 220 egy ilyen modell, de hogy mennyire is, az mindjárt kiderül!

Sennheiser RS 160 és RS 170 vezeték nélküli digitális rádiófrekvenciás fejhallgató teszt

2012. április 17., 15:35

Bárhol is legyél a lakásban, ott szólni fog a zene ? állítják a multiroom rendszerek gyártói. Ha a zuhanyozástól eltekintünk ez hasonlóképp megvalósítható egy pár erős középkategóriás, vezeték nélküli fejhallgatóval is. Mai tesztünkkel a fülesek gyártásában élen járó Sennheiser két típusát, az RS 160 és RS 170 modelleket mutatjuk be, ajánljuk őket olyan zene- és filmrajongóknak, akik nem szeretnének agyi infarktust okozni a szomszédoknak a túlzott hangerőből fakadóan, vagy nem akarják zavarni a család többi tagját az alkalmi kikapcsolódással. Persze mindezt vezeték nélkül, akár a kertben is.

Sennheiser PXC 310 BT zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2011. augusztus 8., 13:45

Mit tehet aki út közben is szeretne zenét hallgatni, de nem kíván kábelekkel bajlódni, és nem szeretné ha a fülébe vagy hallójáratába betolakodó apró hangszórók könyörtelen csapást mérjenek hallására? A válasz egyszer?: venni kell egy vezeték nélküli fejhallgatót. Ha pedig már vásárlás mellett döntünk, próbáljunk jót venni!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.