Címke

sport fülhallgató teszt [5 találat]


JBL Endurance RUN sportfülhallgató teszt

2018. július 17., 11:35

JBL Endurance RUN sportfülhallgatóManapság egyre elterjedtebbek a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók, sőt úgy érezhetjük, hogy ezek sokkal inkább előtérben vannak. Ám ne feledkezzünk meg azért a hagyományosabbnak mondható, vezetékes modellekről sem, hiszen ezek között is bőven találni jó kivitelezésű eszközöket, és az áruk is kedvezőbb Bluetooth-os társaikhoz képest.

Monster iSport Achieve és iSport Compete sportülhallgatók tesztje

2017. december 22., 09:00

Monster iSport Compete sportfülhallgatóUgyan a gyártók mostanra szinte teljesen behódoltak a Bluetooth alapú eszközöknek, továbbra is logikus érvek (többek között a kedvezőbb ár) szólnak a kábeles megoldások mellett. A Monster kifejezetten intenzív testmozgást végzőknek kifejlesztett iSport Achieve és Compete füleseinek egyik fő előnye, hogy használójuk nem az áruk miatt fog izzadni.

JBL Reflect Response Bluetooth sportfülhallgató teszt

2016. március 15., 18:30

JBL Reflect Response Bluetooth sportfülhallgatóKezdetben vala a hang... Egy nyúlfarknyi hiperugrással az időben pedig már téglaméretű berendezéseket hordtunk magunknál, hogy kedvenc zeneszámaink elkísérjenek bennünket. Napjainkra a szórakoztató-elektronikai és zeneipar olyan erővel ontja magából a különféle specifikus igényeket kiszolgáló eszközöket és zeneszámokat, hogy bátran kijelenthetjük: "nem is tudtuk, hogy ennyi mindenre szükségünk van". A JBL tudja. Legújabb, sportolásra alkalmas, vezeték nélküli fülhallgatója, a Reflect Response egy új dimenziót teremt a kategóriáján belül. De vajon azt kapjuk meg tőle, amire sportolás közben a leginkább szükségünk van?

Monster iSport Immersion In-Ear Headphones with ControlTalk vízálló sport fülhallgató teszt

2012. szeptember 19., 08:35

A Monster iSport Immersion vérbeli sportfüles. Különlegessége, hogy nem csak szárazföldön, hanem nedves környezetben is üzemképes marad, gyakorlatilag vízálló. Teljesen mindegy, hogy tornateremben szaltózunk, kerékpárunkkal trükközünk, vagy hófödte hegycsúcsokon száguldozunk, netalán tengeren szörfözünk. Elméletileg az iSport stabilan fülünkben marad, ebben segít szokatlanul megoldott támasztéka. Az általa nyújtott hangminőség pedig csak hab a tortán.

Polk Audio UltraFit 3000 sport fülhallgató teszt

2012. március 15., 12:20

Korábban már esett szó a Polk Audio nemrég piacra dobott, kifejezetten sportolóknak tervezett fülhallgatóiról. Ezúttal a nagytudású, UltraFit 3000-es modellel tettünk egy próbát - pontosabban ő tett minket próbára, zenében és kondiban sem volt hiány!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.