Címke

quadral hangfal teszt [8 találat]


quadral PLATINUM M35 álló hangfal teszt

2015. november 19., 17:40

quadral PLATINUM M35 hifi hangfalCikkünk alcíme nem a mi fejünkből pattant ki, hanem a gyártó honlapján a PLATINUM M sorozat ismertetőjénél olvasható az "M - Like Masterprice" szlogen. Vajon egészséges magabiztosság, vagy valós teljesítmény nélküli üres dicsekvés formálta ezt a mondatot? Tesztünkben ennek próbáltunk utána járni. 

quadral CHROMIUM STYLE 6 álló hangfal teszt

2015. október 30., 11:55

quadral CHROMIUM STYLE 6 hangfalA rendkívül (már-már zavarba ejtően) széles választékkal rendelkező quadral a közelmúltban újította meg felső-középkategóriás CHROMIUM STYLE sorozatát. A frissített család ez év közepén jelent meg a piacon. Az elmúlt hetekben mi is közelebbről szemügyre vettük, és megfüleltük a kisebbik álló hangdobozt és centersugárzót, hogyan teljesítenek zenén és mozin.

quadral SIGNO AVANTGARDE 70 házimozi hangfalszett teszt

2015. április 14., 09:05

quadral SIGNO AVANTGARDE 70 házimozi hangfalszettA német hangfal specialista, a quadral rendkívül széles választékából egy 5.0 házimozi szettet hallgattunk meg, melyet most akciós áron kínál a forgalmazó. Természetesen nem csak moziztunk, hanem a két frontsugárzót önállóan, sztereó konfigurációban is vallatóra fogtuk.

quadral AURUM ALTAN VIII és AURUM ALTAN aktiv hangfal teszt

2015. március 12., 17:30

quadral AURUM ALTAN VIII hifi hangfalA quadral háza táján, rohamos iramban folynak a fejlesztések, ezért már a nyolcadik verziójú, ribbon magas sugárzóval szerelt AURUM ALTAN-t vehettük fülügyre, egy részletes teszt erejéig. A hangfalat, a kábeleket és az elektronikákat a Stream Audio biztosította nekünk, melyeket egy páncélozott autóval szállítottak tesztlaborunkba. Nem aprózták el, ezért kábelekből egy komplett HiDiamond csomagot kaptunk, Audia CD-játszóval és előfokkal. A nívós társaság kézzelfogható előszele volt egy remek tesztnek és néhány hetes éberalvásnak.

quadral ARGENTUM 470 álló hangfal teszt

2014. december 12., 17:45

quadral ARGENTUM 470 hifi hangfalAz ARGENTUM 430 tesztje alatt rengeteg kellemes élményt szereztünk a quadral állványos hangfalával, így érdeklődve hallgattuk meg a nagyobb, 470-es modellt is!

quadral PLATINUM M 25 állványos hangfal teszt

2014. március 25., 16:40

quadral PLATINUM M25 állványos hangfalA belépő kategóriás hangfalakat vizsgálva, sok hibával találkozunk, melyeket a kedvező ár miatt meg lehet bocsátani. A quadral PLATINUM M 25 viszont már messze nem a belépőszint, sokkal inkább audiofil, ezért szigorúbban viszonyultunk hozzá. Hogy mit hallottunk, azt megtudhatják mai tesztünkből.

quadral FERRUM 700 álló hangfal teszt

2014. március 5., 09:40

quadral FERRUM 700 álló hangfalMost, hogy végre ismét van hazai képviselete a quadralnak, tesztre fogtuk az új FERRUM sorozat sztereó készletét, a 700-ast, a "Könnyűzene Nehézfegyverzetét". Alaposan meghajtottuk és kipréseltünk belőle minden hangot, amit csak érdemes, hogy megtudjuk, mit is nyújt ebben a kategóriában a német gyártó.

quadral ARGENTUM 430 állványos hangfal teszt

2014. január 31., 13:50

quadral ARGENTUM 430 állványos hangfalRégi idők stílusában köszönt minket a quadral ARGENTUM 430, mely átmenetet képez a kompakt állványos és a méteres magasságú, padlón álló hangfalak közt. Alapos próbák után sikerült számos tulajdonságát megismernünk, íme, a teszt!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.