Címke

network audio player [7 találat]


Denon DNP-730AE hálózati médialejátszó teszt

2015. május 11., 17:05

Denon DNP-730AE hálózati audio lejátszóA CD-játszók utódjaként emlegetett hálózati zenelejátszók közül, most a japán hifi óriás Denon kínálatából járt nálunk egy friss versenyző, nevezetesen a DNP-730AE. A készülék egyik alapvető előnye szemben a CD-játszókkal, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így elvileg tartósabb is, persze sok egyebet tud, melyekkel felkeltheti a (főleg Denon rajongó) hifi felhasználók érdeklődését.

Új Pioneer hálózati audio lejátszók

2015. február 17., 15:40

Pioneer N-70A hálózati audio lejátszóAz általunk is referenciának használt Pioneer N-50 többszörös ráncfelvarráson esett át, és egy nagyobb testvért is tettek mellé, így üdvözölhetjük a még több extrával telezsúfolt Pioneer N-50A és N-70A hálózati lejátszóval egybeépített DAC készülékeit.

Frissítette hálózati lejátszóját a Denon

2014. december 19., 08:05

Denon DNP-730AE hálózati audio lejátszóKorábban mi is teszteltük a Denon DNP-720AE hálózati médialejátszót, melynek most megérkezett frissített verziója, a DNP-730AE.

Cambridge Audio Stream Magic 6 médialejátszó teszt

2013. május 7., 15:35

Cambridge Audio Stream Magic 6 hálózati audio lejátszóHogyan kínáljunk többet egy olyan kategóriában, ahol lassan minden a specifikációkról szól, és hogyan kínáljunk jobb hangminőséget abban a termékkategóriában, amiben a legtöbb felhasználó csak a tömörített zenéinek lejátszóját látja? Mit lehet tenni, hogy a lejátszó jobb legyen, de ne legyen nagyságrendekkel drágább? Ki lehet hagyni az olyan haszontalan extrákat, mint az olvashatatlanul apró, de színes kijelző és be lehet helyette tenni egy nagy, de egyszínű típust? Lehet még talán egyszerűsíteni itt-ott, de nem érdemes. Inkább kerüljön többe és legyen igazán jó! Rengeteg médialejátszó van a piacon és egyre nehezebb kitűnni a tömegből. A Cambridge mégis megpróbálta. Nem többet kínálva, hanem jobbra törekedve.

Felturbózott StreamBox készülékek a Pro-Ject műhelyéből

2013. március 2., 16:30

Pro-Ject Stream Box DSAEgy korábbi cikkünkben már bemutattuk a Pro-Ject jövőbe mutató, StreamBox DS típusú médialejátszóját. A napokban az osztrák cég rengeteg módosítással piacra dobta a StreamBox DS+ és DSA megnevezésű utódjait. Az új modellek igencsak biztatónak tűnnek!

Denon DNP-720AE hálózati médialejátszó teszt

2012. szeptember 27., 16:20

Az ezredforduló előtt kevéssel, a DVD és a vele érkező házimozi őrület elsöpörte a hagyományos hifit, a CD-lejátszók szerepét átvette a DVD, a sztereó erősítőkét az 5.1-es elektronikák. Még egy ideig papoltunk a sztereó készülékek magasabb minőségéről, de ez is elmúlt. Majd jött a kalózkodás, a HTPC-k rettenetes ötlete és az ezekből született médialejátszók. A Denon DNP-720 egyszerű próbál lenni egy hálózatos szolgáltatásokkal terhelt, komplikált világban, ami egy igen nemes cél.

Pioneer N-50 hálózati médialejátszó teszt

2012. július 27., 12:35

A Pioneer N-50-ben kétféleképpen is érvényesül a mindent bele elv. Egyrészről szolgáltatások terén, amit bár elvárunk egy efféle géptől, az N-50 leírását nézegetve azért mégis csak rácsodálkozunk annak sokoldalúságára. Másrészről pedig műszaki tartalomban érződik egy adag jófajta japános "tegyünk bele még egy csipet kifinomult technológiát" típusú hozzáállás.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.