Címke

mobil hangrendszer [23 találat]


Denon Envaya Mini (DSB-150BT) és Envaya (DSB-250BT) Bluetooth hangszóró teszt

2018. március 8., 18:40

Denon Envaya és Envaya Mini Bluetooth hangszórókA Bluetooth hangszórók több szempontból is jó megoldások lehetnek a mindennapokban, így például otthoni zenehallgatáshoz, kerti összejövetelekhez, és mobilitásuk által más szabadtéri programokhoz is. A Denon is meglátta az ebben lévő lehetőséget, ezért elővették korábbi modelljeiket, az Envayát és az Envaya Minit, új dizájnt adtak nekik, és felszerelték őket még néhány extrával.

Denon Envaya Pocket DSB-50BT Bluetooth hangszóró teszt

2017. december 29., 00:10

Denon Envaya Pocket DSB-50BT Bluetooth hangszóróLegtöbben egy strapabíró, vezeték nélküli kis hangrendszerről álmodoznak, ami nagyot is szól. A Denon Envaya Pocket ezt az álmot igyekszik valóra váltani, de elődjéhez képest csak a neve lett más? Épp ellenkezőleg, szinte teljesen megváltozott!

Új Bose hangrendszerek

2017. július 13., 11:15

Bose SoundLink Revolve Bluetooth hangrendszerSoundLink Revolve néven debütált két új hordozható, vezeték nélküli hangrendszer a Bose kínálatában.

Megújult a Tivoli kisrádiója

2017. április 21., 05:50

Tivoli Audio Model One DigitalAz ikonikus Model One prémium kategóriás rádión markáns frissítéseket eszközölt a témában szakértő Tivoli Audio.

Tüneményes Tivoli újdonságok

2016. november 28., 16:40

Tivoli Audio ART Orb Bluetooth hangrendszerA Tivoli úgy döntött, hogy továbblép a retrós hangulatú, meglepően nagyot szóló mini rádiók szférájából egy új, modernebb, letisztultabb irányba. Ennek eredményeként üdvözölhetjük az ART családot.

Ilyen a Tivoli mobil fény és hangágyúja

2016. augusztus 30., 10:25

Tivoli Audio PAL BT GLONem csak muzsikál, hanem világít is a limitált kiadású Tivoli Audio PAL BT GLO. A parányi, ugyanakkor meglepően nagyot szóló rádiós hangrendszer már itthon is megvásárolható.

JBL Flip3 Bluetooth hangrendszer teszt

2015. augusztus 14., 14:05

JBL Flip3 Bluetooth hangszóróMiután kiveséztük a JBL jelenlegi legnépszerűbb, hordozható Bluetooth hangrendszereit, ezúttal a GO és a Charge 2 közé ravaszul beékelődő Flip3-at próbáltuk ki.

Bose SoundLink Mini II Bluetooth hangrendszer teszt

2015. július 28., 16:05

Bose SoundLink Mini II Bluetooth hangszóróEgyre erősödik a verseny az ultrakompakt, vezeték nélküli hangrendszerek világában is, melyben a mini, de nagy teljesítményű hangfalai által népszerűvé vált Bose megoldásai is szerepelnek. Most az övtáskában is elférő SoundLink Mini II-t próbáltuk ki, melyről kiderült, egy valóságos energiabomba.

JBL Xtreme mobil hangrendszer teszt

2015. július 17., 18:55

JBL Xtreme mobil hangrendszerEgyesek talán még emlékeznek a Mézga család című rajzfilmsorozat egyik részére, melyben Köbüki egy ultramodern hangrendszert küld el a jövőből Mézgáéknak, akik aztán a meglepően erőteljes, parányi dobozka óvatlan használatával szétrombolják a lakást. A JBL Xtreme tesztelése után úgy érezzük, hogy nekünk is valami hasonló készülékhez volt szerencsénk - még ha nem is dőltek össze a szerkesztőség falai.

JBL GO ultrakompakt mobil hangrendszer teszt

2015. június 15., 19:35

JBL GO mobil Bluetooth hangszóróEgy napsütötte nyári napon, a Margit-sziget járókelői különös dologra lettek figyelmesek: mindenki egy, a fagylaltos felől érkező bringóhintó irányába fordult. Ez a pedállal hajtott alkalmatosság azért hívta fel magára a figyelmet, mert a többi bringóhintótól eltérően ez volt az egyetlen, aminek fedélzetén zene is szólt. Ezt a bizonyos járművet történetesen szerkesztőink vezették, a hangforrás pedig egy, a kormány mögé rejtett JBL GO hangszórócska volt. Teszteltünk, de még mekkorát!

Cseppálló mobil hangrendszer a JBL-től

2015. június 8., 07:05

JBL Charge2+ cseppálló hangrendszerA JBL egyik legnépszerűbb hordozható hangfalaként ismert Charge 2, kapott némi fejlesztést, aminek következtében már cseppálló kivitelben is kapható.

JBL Charge 2 ultrakompakt mobil hangrendszer teszt

2015. április 24., 10:10

JBL Charge 2 ultrakompakt mobil hangrendszerGyufásdoboztól egészen koffer méretig gyártanak már hordozható, vezeték nélkül működtethető hangrendszereket, melyek közül a kevésbé testes, termosz nagyságú JBL Charge 2 előkelő helyen szerepel. Ez a legtöbb táskában könnyedén elrejthető hangszórócska, alaposan meglepett minket!

Denon Envaya és Envaya Mini hordozható hangrendszerek tesztje

2014. december 22., 19:35

Denon Envaya mobil Bluetooth hangrendszerA Denon teljes gőzzel halad újabbnál újabb termékei bejelentésével, figyelve a manapság uralkodó igényeket. Nemrégiben tudomásunkra jutott, hogy Envaya néven már hordozható hangrendszert is gyártanak, ráadásul megjelent egy még kisebb mobil hangfaluk is, Envaya Mini néven. Nem haboztunk, magunkhoz vettük hát mindkettőt egy alapos teszt erejéig!

Bowers & Wilkins T7 ultrakompakt mobil hangrendszer teszt

2014. november 23., 13:55

Bowers & Wilkins T7 Bluetooth hangrendszerNem győzzük kapkodni a fejünket, a különféle hangfalgyártók kínálatában megjelenő, kisméretű hordozható hangdobozok láttán. Sokáig kellett várni a hifi nevek között nagynak számító Bowers & Wilkins-re, hogy ők is elkészítsék a maguk kis bárhol elférő, utazós hangrendszerét, de végül megérkezett, itt van a T7, és Magyarországon elsőként le is tesztelhettük!

Elkészült az első hordozható B&W hangfal

2014. október 28., 12:25

Bowers and Wilkins T7 mobil hangrendszerA napokban bejelentették a brit hangsugárzó gyártó B&W első hordozható, vezeték nélküli hangrendszerét, a T7-et.

Rapoo A300 mini Bluetooth hangrendszer teszt

2014. június 26., 07:30

Rapoo A300 mini Bluetooth hangrendszerA Rapoo nem állt meg A3060-as mini hangfalával, helyette ugyanazt a szolgáltatást még igényesebb köntösbe bújtatva, visszatért az A300 személyében. Picike, bárhol működő hangfal, többfajta színben, baráti áron, váratlanul jó hanggal. Újabb sikersztorival van dolgunk?

Denon Envaya, a zsebhangfal

2014. május 13., 07:25

Denon Envaya mobil hangfalMobil audio fronton is erősít a sokszor csak ?japán hifióriás? néven emlegetett Denon. Az új Envaya nevű, hordozható mini-hangfalról még nem tudjuk, hogy hogyan fog szólni, de kétségkívül apró, és kábel nélkül is működik.

Loewe Speaker 2go mobil ultrakompakt hangrendszer teszt

2013. szeptember 27., 14:10

Loewe Speaker 2go mobil hangrendszerLassan, de biztosan haladunk afelé, hogy ujjal mutogassanak azokra a szórakoztató elektronikai cégekre, akik még nem rukkoltak elő valamilyen csinos, kompakt és hordozható hangrendszerrel. A német Loewe-re többé nem mutogatnak, erről a legújabb "zsebhangfaluk", a Speaker 2go gondoskodik. De van-e félnivalója a konkurenseknek? Erre egy kimerítő teszttel válaszolunk.

Mobil hangrendszer már a Loewe kínálatában is

2013. július 29., 12:00

Loewe Speaker 2go mobil hangrendszerA prémium kategóriában tevékeny, audio/video készülékeinek külsejére, megjelenésére nagy hangsúlyt fektető Loewe is kiveszi a részét a hordozható hangsugárzós kínálatból.

Rapoo A3060 mini Bluetooth hangrendszer teszt

2013. július 16., 09:15

Rapoo A3060 mini Bluetooth hangrendszerA nyári kirándulások alkalmával sokan örülnének egy megfizethető, aprócska, mindenhol elférő hangrendszernek. A Rapoo A3060 miniatűr hangsugárzója jól jöhet ilyen alkalmakhoz, de a hétköznapi életben, vezeték nélküli telefonhangosításra is használhatjuk.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.