Címke

lemezajánló [10 találat]


Dire Straits The Studio Albums 1978-1991 boxok

2020. október 13., 10:40

Dire Straits CollectionAz UMC/Virgin nyáron jelentette be, hogy Mark Knopfler 71. születésnapja alkalmából a Dire Straits hat stúdióalbumát, merő egyszerűséggel Dire Straits: The Studio Albums 1978-1991 címmel hat CD-s gyűjteményben jelenteti meg egy dobozban, mindegyik CD mini-LP stílusú papírtokban.

Prince Sign O' The Times super deluxe kiadvány

2020. október 3., 21:40

Prince Sign O The Times remastered super deluxeElérkezett végre az idő, amikor a zseniális művész Prince, a rajongók által legjobbnak titulált albumának egy olyan deluxe kiadását foghatjuk a kezünkbe, ami összesen majdnem hétórányi zenét tartalmaz.

Norah Jones Pick Me Up Off the Floor album

2020. szeptember 27., 18:10

Norah Jones Pick Me Up Off the FloorKözel két évtized telt el azóta, hogy a törékeny zongorista és énekesnő, Norah Jones berobbant a világba Come Away With Me című albumával. Az ezt követő alkotásai ugyan nem voltak ilyen robbanásszerűen elismertek, ám az eltelt idő alatt szépen körbe vette magát a jazz legjobb dalszerzőivel és zenészeivel, a segítségükkel készült el legújabb albuma is, a Pick Me Up Off the Floor, mely már CD mellett LP-n is megvásárolható.

Getz/Gilberto - Stan Getz & Joao Gilberto

2020. szeptember 22., 16:15

Getz-GilbertoAz Acoustic Sounds/Universal Music Group nemrég 180 grammos sztereó vinylt adott ki Getz/Gilberto-ból, amit George Marino (Sterling Sound), az Acoustic Sounds alapítója, Chad Kassem felügyelete alatt készített.

John Williams Live in Vienna Dolby Atmos Blu-ray

2020. szeptember 9., 21:05

John WilliamsHans Zimmer Dolby Atmos hangrendszeren rögzített Live In Prague kiadványa igazi fordulópontot jelentett az otthoni többcsatornás zenehallgatás területén, hiszen megmutatta azt, hogy ez az eljárás milyen különbséget is jelenthet a felvett elő zenei anyagok között. Augusztus 14-től a filmzene világának másik óriása, John Williams is él a Dolby Atmos koncertögzítés lehetőségével, hiszen a Dolby egyesítette erőit a neves klasszikus Deutsche Grammophon kiadóval, hogy megjelentesse a szerző Live in Vienna koncertjét Dolby Atmos-ban Blu-ray lemezen, Amazon Music HD-n, és Echo Studio streamingekkel.

Van Halen - Different Kind of Truth

2012. január 30., 14:15

14 évet kellett várnunk a csodára, ami február 7-én meg is történik majd, hiszen megjelenik a Van Halen legújabb stúdióalbuma!

Star Trek

2011. december 1., 09:35

A Sony átírta a terveit és 2013 május 13-án mégsem mutatja be Roland világvége Emmerich Singularity című scifi-jét, amit a Paramount a jelek szerint örömmel fogadott, hiszen gyorsan be is tervezték erre az időpontra saját azévi nagy dobásukat, a Star Trek legújabb feltámasztásának második filmjét.

Rush Sectors

2011. november 16., 08:05

November 21-én, az Universal Music Enterprises (UME) megünnepli a kanadai rock trió, a Rush örökségét, hiszen kibocsátásra kerül három, egyenként hat lemezes box-set, amelyek minden, a Mercury Records érájában rögzített felvételt tartalmaznak.

David Lynch - Crazy Clown Time

2011. november 5., 13:10

Radírfej, Az Elefántember, Veszett a Világ? a kapocs minden esetben a zseniális rendező, David Lynch. Miután a világ már nem volt kíváncsi az őstehetség újkori rémálmaira egy másik régi szerelmével, a zenével kezdett el foglalkozni.

Peter Gabriel New Blood

2011. október 23., 14:15

A tavalyi Scratch My Back album után - ahol Peter Gabriel újraértelmezte más művészek dalait - elkészült az Új vér, ahol a saját szerzeményeivel teszi ugyanezt.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.