Címke

in-ear fülhallgató teszt [3 találat]


Grado GR8e és GR10e fülhallgató teszt

2016. augusztus 25., 10:35

Grado GR8e GR10e fülhallgatóIsmét bebizonyosodott, hogy az előítélet nem hasznos, főleg akkor, ha a külsőségeken akadunk fenn. A Grado GR8e és GR10e ugyanis senkinek nem ajánlható a megjelenése és kivitele alapján. Aztán meghallgattuk őket, és véleményünk 180 fokot fordult. Ezek ugyanis nem akármilyen fülhallgatók.

Klipsch Reference X6i in-ear fülhallgató teszt

2016. március 9., 20:25

Klipsch Reference X6i in-ear fülhallgatóAki prémium fülhallgatót keres iPhone, iPad vagy más Apple eszközei mellé, nézze meg közelebbről a Klipsch X6i modelljét! Mi is ezt tettük, sőt, alapos tesztnek vetettük alá a cég korábbi sikeres R6i fülesének továbbfejlesztett változatát, amely esztétikus és profi csomagolásban érkezett hozzánk. Hamarosan azt is megtudtuk, hogy egy igazán figyelemre méltó, lineáris hangzással megáldott fülhallgatót kapunk a 60 000 forintos vételárért cserébe.

Grado iGi in-ear fülhallgató teszt

2015. június 4., 07:05

Grado iGi in-ear fülhallgatóNemrég szem- és fülügyre vehettünk egy otthoni felhasználásra szánt Grado hifi fejhallgatót, mely pozitív emléket hagyott maga után. Mint kiderült, a brooklyni cég fülhallgatókat is készít, így kíváncsian vettük kézhez, a méretéből adódóan, utcai használatra is kiválóan alkalmas iGi típust.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.