Címke

high end [392 találat]


Vitus Audio beszámoló

2023. január 27., 11:10

Vitus Audio tesztMint azt már hírül adtuk, az Extreme Audio bemutatótermében a Vitus Audio termékei is megtalálhatók ősztől, mi pedig nem voltunk restek egy sztereó párost megismerni tőlük a Signature SIA-025 Mk.II integrált erősítőt és a szintén Signature sorozatba tartozó SCD-25 Mk.II lejátszót, a Gold Note és Perlisten Audio hangfalak segítségével. Azonban, mielőtt erre kitérnénk, egy kicsit kukkantsunk be az ultra high end termékeket készítő cég múltjába, jelenébe, filozófiájába, gyártásának hátterébe.

Bővül a Musical Fidelity Nu-Vista széria

2023. január 23., 08:35

Musical Fidelity Nu-Vista PRE PSUA Musical Fidelity úgy döntött, hogy további tagokkal gyarapítja Nuvisztor elektroncsöveket tartalmazó készülék sorozatát. Az újdonságok egy monoblokk végerősítőt (Nu-Vista PAM), sztereó végerősítőt (Nu-Vista PAS), továbbá előerősítőt (Nu-Vista PRE) jelentenek. Mindegyik eszközhöz egy vele megegyező méretű külső tápegység tartozik.

Meghallgattuk a Bowers & Wilkins 703 S3 hangfalat

2023. január 17., 15:05

Bowers Wilkins 703 S3 hangfalÉs rajta kívül az összes testvérét is meghallgattuk volna, mert az Aymara Kft. bemutatótermében a széria valamennyi tagja kacsingatott felénk. De már az állódobozzal is sikerült annyi tapasztalatot szerezni, ami bőven elég egy kedvcsináló élménybeszámolóhoz. Miben lett jobb, mint az elődje? Túlzásnak tűnhet, de mindenben.

Andrea Paolini Merlo egyedi készítésű hangfalai

2023. január 6., 23:25

Merlo Lana TL1 hangfalSokak szerint a mesterember által készített hegedűnek lelke van. Andrea Paolini Merlo nem hangszert, bár ahhoz hasonlót, hangdobozokat készít. Annak alapján, amit egyetlen délelőtt sikerült megtapasztalni budapesti zenehallgató stúdiójában, kijelenthető, hogy az ő termékeiben is dolgozik valami, ami a technológiát emberibbé teszi.

Új audio üzlet Budapesten

2022. december 29., 22:15

Audio Forum BudapestAudio Forum néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb hifi szaküzlete. Kínálatuk mindent lefed a sztereó hangrendszerektől a házimozi szetteken át a prémium fejhallgatókig. Fényképekkel és a hozzájuk kapcsolódó kommentárokkal mutatjuk be a hatalmas, exkluzív hangulatú üzlethelyiségeket!

Yamaha A-S3200 high end sztereó erősítő teszt

2022. december 28., 22:55

Yamaha A-S3200 sztereó erősítőA Yamaha a 2000-es évek második felében gondolt egy merészet, és a hifi komponensek terén a külső jegyeket tekintve visszarepített minket a múltba. Ez az elképzelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy később a felső kategóriát követően alkalmazták belépő szinten is, majd letették a kézjegyüket egy olyan szegmensben is, ami már rég hiányzott a cég repertoárjából. Az A-S3200 ugyanis egy high end sztereó erősítő, és a 2012-ben megjelent 3000-es sorozat harmadik generációs modellje.

Sennheiser IE 600 fülhallgató teszt

2022. december 21., 09:20

Sennheiser IE 600 fülhallgatóMi lenne, ha high end stúdió monitor hangfalak karakterét adná egy pár fülhallgató? A Sennheiser célja pontosan ez volt, mikor nekiláttak high end fülhallgatójuk, az IE 600 tervezésének. Az eredmény bárhol, bármikor használható. Ezért könnyen elcsábíthat sok felhasználót a bumfordi, csak otthoni használatra korlátozott audiofil fejhallgatóktól.

Visszatér a Myryad

2022. december 16., 11:05

Myryad hifiTöbbéves csend után az ART OF SOUND Hungary forgalmazásában ismét kaphatók Magyarországon a Myryad hifi készülékei. Újra feltámasztott kínálatukat első körben egy CD-lejátszó és egy integrált erősítő képezi, de hamarosan további friss modellek várhatók.

AVM Inspiration CS 2.3 all-in-one sztereó erősítő teszt

2022. december 13., 19:05

AVM Inspiration CS 2.3 hálózati sztereó erősítőAudio Video Manufaktur - ezt takarja az AVM rövidítés és a német gyártó immár 30 éve készíti kimagasló minőségű készülékeit. A CS 2.3 a cég legkisebb, mondhatni belépő kategóriás all-in-one erősítője, amiről elmondható, hogy ott kezdi, ahol a legtöbben abbahagyják.

Gustard X26 Pro DAC teszt

2022. december 8., 18:35

Gustard X26 Pro DACA Gustard egyre csak ontja az újabbnál újabb készülékeket, megalakulásuk óta számos fejhallgató erősítő, DAC, előfok, D2D konverter és master clock, sőt újabban hifi biztosíték és I2S kábel hagyta már el a sencseni gyárat. D/A konvertereik is számos evolúciós fázison estek át, jelenleg az X26 Pro a kínai gyártó legnagyobb modellje, amelyet minden elképzelhető digitális bemenettel elláttak. A gyártó az X26 Pro-t egy kompromisszum-mentes konverterként mutatja be, amelynek megépítése során nemhogy nem fukarkodtak a high end kategóriára jellemző alkatrészekkel, hanem mindent beleadtak, amit csak tudtak. Hogy ez mire volt elég? Ennek jártunk utána.

PSB Synchrony B600 állványos hangfal teszt

2022. december 1., 21:40

PSB Synchrony B600 hangfalAz idén 50 éves kanadai PSB Synchrony szériájáról már beszámoltunk egy hír formájában, hiszen hazája legnépszerűbb hangfalgyártójáról van szó és ez a legújabb, és náluk jelenleg legnagyobb szintet képviselő sorozatuk. Akkor összesen kettő tagot tartalmazott, jelenleg három modell van ebben a repertoárban, amelyek közül a legkisebb és egyetlen állványos hangfal a Synchrony B600, amit tapasztalataink alapján egyáltalán nem kell félteni a szép számmal akadó vetélytársaitól.

Merason a Gedeon Audio kínálatában

2022. november 22., 09:40

MerasonÚj high end hifi gyártó gazdagítja a magyarországi kínálatot, nevezetesen a svájci DAC-specialista Merason. Nemzetközileg is magas népszerűségű cég annak ellenére, hogy jelenlegi termékcsaládja mindössze három tagot számlál.

Gold Note A3 EVO II állványos hangfal teszt

2022. november 17., 00:20

Gold Note A3 EVO II hangfalMindenki más preferenciával indul, amikor high end hangrendszer építésére vállalkozik. A streaming technológiáknak köszönhetően sokan nyitnak korábban ismeretlen műfajok felé, vagy eleve mindenevő hangfalat keresnek, amelyik bármilyen zenével szépen szól. A Gold Note legkisebb hangsugárzói ezt a rugalmasságot veszik célba semleges karakterükkel.

Nyílt hétvégét tart a Házimozi Stúdió

2022. október 19., 13:20

Házimozi Stúdió nyílt hétvége 2022Az igényes zene és filmrajongóknak érdemes most hétvégére (október 22-23.) időpontot foglalni a Házimozi Stúdió hifi és házimozi bemutatótermébe. Két sztereó és két többcsatornás rendszer fogja várni a high end iránt érdeklődőket olyan gyártók termékeivel, mint a JBL Synthesis, Lyngdorf Audio vagy Mark Levinson.

Hallottuk a Házimozi Stúdió álom hangrendszerét

2022. október 14., 18:25

Mark Levinson Revel Performa BE high end hifi rendszerA Mark Levinson elektronikát és Revel hangsugárzókat tartalmazó szett letisztult, mégis sokrétű. Magas áráért cserébe tanmesébe illő, ahogyan kombinálja a felhasználói kényelmet és hangminőséget. Vajon csak a nevet kell megfizetni, vagy más is rejtőzik a masszív fekete készülékházakban? És mi lesz a manapság népszerű streaming funkciókkal? Tanulságos élménytúra keretei közt sikerült válaszokat találni e kérdésekre.

Vitus Audio, ultra high end Magyarországon

2022. október 12., 13:40

Vitus AudioAz Extreme Audio újabb névvel bővítette színes kínálatát. Eddig is köztudott volt, hogy a belépőszinttől a high end kategóriáig széles választékra törekszenek, de még feljebb került a mérce. Mostantól megtalálhatóak náluk az ultra high end színvonalú, Dániában tervezett és gyártott Vitus Audio készülékek is!

Bemutatkoznak a Bowers & Wilkins 700 S3 hangfalak

2022. szeptember 21., 05:45

Bowers & Wilkins 702 S3 hangfalA Bowers & Wilkins egyik legnépszerűbb termékcsaládjának számító 700 S2 kívül-belül megújult. Többet örökölt a 800 Series Diamond hangsugárzók technológiáiból, így jobb hangzásra lehet majd számítani.

AVM az Extreme Audio kínálatában

2022. szeptember 12., 20:50

AVM Audio Extreme AudioAz Extreme Audio Németországban készített mestermunkákkal bővíti kínálatát, mostantól az AVM Audio cég termékei is kaphatók náluk. Az első szállítmány már megérkezett, mi pedig hamarosan részletes tesztekkel jelentkezünk! De mit érdemes tudni az AVM-ről?

Moonriver Model 404 Reference sztereó erősítő teszt

2022. augusztus 11., 22:35

Moonriver Model 404 Reference sztereó erősítőA Moonriver Audio svéd gyártó, 2015-ös alapítását tekintve új szereplő a high end piacon. Termékkínálatuk finoman fogalmazva is szűkös: két integrált sztereó erősítőből áll, a 404 Standard és 404 Reference modellekből. A 404 Standard 2019-es bemutatása után alig másfél év alatt az addig ismeretlen gyártó 17 országban üdvözölhette viszonteladó partnereit. Ezen a sikeren felbuzdulva a gyártó kifejlesztette a 404 Reference modellt, ami még magasabb minőséget és megszólalást kínál. Ő mai tesztünk főszereplője.

Meze Audio fejhallgató kábelek

2022. augusztus 9., 18:20

Meze fejhallgató kábelekA fejhallgatókat és fülhallgatókat gyártó Meze is elismeri a kábelek jelentőségét. Ezt bizonyítja, hogy kínálatukat külön kiegészítőként megvásárolható fejhallgató kábelek színesítik. Lássuk, hogy milyen lehetőségek várnak arra a vájtfülűre, aki Meze kábellel kíván többet kihozni füleséből!

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.