Címke

házimozi show [60 találat]


Audio & Vision SHOW 2013

2013. november 26., 14:20

Audio and Vision Show 2013Magyarország idei legjobb szórakoztató elektronikai kiállítását tudhatjuk magunk mögött, mely a várakozásoknak megfelelően, magas színvonalon zajlott. Sok érdekességet és szépséget láthattunk, hallhattunk, és reméljük, hogy akik eljöttek, azok is ezt gondolják!

Leyard Full HD LED kijelző az Audio & Vision Show 2013-on

2013. november 24., 12:35

Audio and Vision Show 2013 Leyard LED TVA kiállítás leglátványosabb megjelenítője alighanem a Leyard óriáskijelzője volt. A majd' öt méter szélességű megjelenítő, vérvonala a koncertek és sportesemények világába vezet, ahol többnyire hatalmas méret és hatalmas fényerő kell. Fel is merült többekben a félelem, még a kiállítás előtt, hogy a folyosón felállított óriás túlzotton erős fényű lesz. A Mikropro mérnökeinek ez azonban nem okozott problémát. Senkinek nem zavarta a szemét, sőt a legtöbben hosszasan nézték a hatalmas képet!

Sony újdonságok az Audio & Vision Show 2013 kiállításon

2013. november 23., 12:05

Audio and Vision Show 2013 SonyAz Audio & Vision Show 2013-on kipróbálhattuk a Sony legújabb sztereó hifi elektronikáit. A nemrég bejelentett, komoly tudású készülékeket kíváncsiság övezte, mert azok képessége, funkcionalitása valóban csábító lehet a veszteségmentes tömörítésű zenék gyűjtői számára. Csak nem egy nagy visszatérés előszele?

Dynaudio és NuForce az Audio and Vision Show 2013 kiállításon

2013. november 23., 10:30

Dynaudio és NuForce az Audio and Vision Show 2013 kiállításonA Music Tools Bt. szobájában lehetett meghallgatni azt a hangsugárzót, melynek hangminősége szubjektív véleményünk alapján a kiállítás három legjobbja között említhető. Bármilyen különös, de a remek hangzást egy picike állványos hangsugárzó produkálta, név szerint a Dynaudio Excite X14.

Sonus faber az Audio & Vision SHOW 2013-on

2013. november 22., 19:00

Audio and Vision Show 2013 Sonus FaberSokak szerint a kiállítás legjobb hangja az Audiophile Szalon termében szólalt meg. Mi is egyetértünk azokkal, akik így gondolják, és hozzátennénk, hogy egyben ez volt az Audio & Vision SHOW legszebben berendezett szobája is. A Tokaj B teremben túlzás nélkül gyönyörűségek fogadták a látogatókat.

ELAC hangfalak és egyéb különlegességek Audio & Vision SHOW 2013

2013. november 22., 10:05

Audio and Vision Show Audiophyl Kft.Annak ellenére, hogy a mobilitás, a vezeték nélküli technológia és a multimédiás eszközök minden eddiginél nagyobb térhódításnak örvendhetnek, sokan továbbra is kitartanak a klasszikus sztereó hifi rendszerek használata mellett. Ezt bizonyították a Hilton hotel Tokaj termei, melyekben az Audiophyl Kft. termékeivel találkozhattak a látogatók. Ide belépve bárki meggyőződhetett, hogy a sztereó ereje teljében van, és valódi értéket képvisel.

A legújabb TV technológiák az Audio & Vision SHOW-n

2013. november 22., 06:05

Audio and Vision Show TVMiközben a kiállítás legtöbb szobájában és termében csúcskategóriás vetítő gondoskodott a képről, vagy semmiféle képmegjelenítő nem volt jelen, az M szint báltermében a tévék uralkodtak. Nem is akármilyen típusok, hanem olyanok, amik jó eséllyel előre vetítik a közeljövő fejlődési irányát a televíziózás terén.

Audio & Vision SHOW 2013 - Audio Mekka

2013. november 21., 19:30

Audio and Vision Show 2013 Audio MekkaA legtöbb kiállító jazz vagy komolyzenei felvételekkel mutatta meg hangrendszereinek tudását, minőségét. Az Audio Mekka viszont vette a bátorságot, és rendhagyó módon, mindenki mással dacolva, nem csak finomkodó akusztikus motívumokkal, hanem pl. az AC/DC bombasztikus River Plate koncertfilmjével csábította be a látogatókat. Egyéb zenei remekműveket is hoztak az Audio & Vision SHOW 2013-ra, de a lényeg, hogy az összeállított Mission házimozi rendszert alaposan megdolgoztatták.

Audio & Vision SHOW 2013 - Stream Audio

2013. november 21., 16:50

Audio and Vision Show 2013 Stream AudioA Stream Audio két szobába telepítette berendezéseit: az egyik helyiségben, az M szinten minőségi sztereó komponenseket és a DALI zászlóshajó hangsugárzóit üzemelték be, a második szobájukat pedig az emeleten találhattuk meg. Itt óránként négycsatornás audiofil szimfonikus felvételeket hallgathattak az érdeklődők, az Andramedia Kft. jóvoltából. Ugyanebben a szobába többek közt Focal Utopia hangfalak, Dynavoice mélysugárzó, Ortofon hangszedők és JVC D-ILA projektor is kerültek, így a Stream Audio lett a rendezvény egyik legszínesebb kínálattal rendelkező kiállítója.

Audio & Vision SHOW 2013 - Home Movie

2013. november 21., 09:15

Audio and Vision Show 2013 Home MovieA Home Movie kétfelé pozícionálta bemutatásra szánt termékeit, szinte hangsúlyozva a hifi, és a házimozi közti eltérést. Ettől függetlenül, a zenehallgató helyiségben több termék is akadt, mely sugallta a Home Movie erősségét, a minőségi házimozi komponenseket.  Azok a döbbenetes méretű SVS mélyládák?

Az Octogon Audio sztereó szobája Audio & Vision SHOW 2013

2013. november 21., 06:05

Audio and Vision Show 2013 NAD D3020Mindössze egy erősítő és egy pár hangfal muzsikált az Octogon Audio emeleti szobájában, ám e készülékek minden érdeklődő arcára elismerő mosolyt csaltak. A csöppnyi dobozka, mely külsejét meghazudtoló, testes hangzást produkált, a PSB Imagine Mini állványos hangfala volt, és ezt kötötték rá egy zsebszótárnál alig nagyobb NAD D 3020 hibrid digitális erősítőre. Ez egyike volt azoknak a szobáknak, ahol egyértelműen szembesülhettünk a hifizés jövőjével...

Audio & Vision SHOW 2013 - Nordost

2013. november 20., 20:05

Audio and Vision Show 2013 NordostRendkívül sokszínű kínálatából egy csipetnyi ízelítőt hozott a kiállításra az Audio Centrum. Hifiállványukon OPPO BDP-105EU univerzális lejátszót, Hegel H80 sztereó erősítőt, QRT QX 2 zavarszűrőket helyeztek el. A készülékek két oldalán, mint megbízható testőrök, System Audio Mantra 70 hangdobozok álltak. A felsoroltakat Nordost Valhalla 2 kábelekkel csatlakoztatták egymáshoz, valamint az elektromos hálózathoz, természetesen Qbase QB8 tápelosztó közbeiktatásával, amiben 4 db QV2 tápfeszültség harmonizátor is helyet kapott. Nem csak a lejátszó és az erősítő, az elosztó is Nordost Sort Kone kúpokon álltak, a hangfalak alá az újdonságnak számító Sort Füt lábak kerültek, ezek jótékony hatásáról bizonyára nem kell meggyőzni a hozzáértőket.

Audio & Vision SHOW 2013 - Clarus Audio

2013. november 20., 14:35

Audio and Vision Show 2013 Clarus AudioA Clarus fontos résztvevője volt a kiállításnak, elsősorban az intelligens otthon előnyeit reprezentálták. Miután alapos fejtágítást kaptak tőlük a látogatók, beülhettek egy házimozi szobába, melyben a cég által tervezett és készített hangfalak üzemeltek. Tekintettel a folyamatosan foglalt ülésekre és a lelkesen demonstráló munkatársakra, a Clarus emberei nem unatkoztak!

Az Octogon Audio moziszobája az Audio & Vision SHOW 2013-on

2013. november 20., 12:15

Audio and Vision Show 2013 Octogon AudioAz Octogon Audio barátságos, akusztikailag csillapított házimozi szobában fogadta látogatóit. Az ide betoppanók mindig az események középpontjában érezhették magukat. A szakszerűen beállított rendszernek és az ebből kiszabaduló, intenzív hangeffektusoknak köszönhetően, térhatásban nem volt hiány.

Audio & Vision SHOW 2013 - KáCsa Audió

2013. november 20., 11:25

Audio and Vision Show 2013 KáCsa AudióAkik már rendelkeznek otthoni sztereó vagy házimozi rendszerrel, azoknak most remek lehetőség adódott "rendszerfrissítésre" a KáCsa Audió Kft.-nek köszönhetően. Habár ritkán beszélünk róla, de sokszor a megfelelően kiválasztott kábel érezhetően javít a szórakoztató elektronikai berendezések minőségén. Ugyanitt az érdeklődők élesben tesztelhették az összes ADL fejhallgató erősítőt, és az Astell & Kern hordozható audiofil médialejátszóit.

Audio & Vision SHOW 2013 - Házimozi Stúdió

2013. november 19., 22:30

Audio and Vision Show 2013 Házimozi StúdióA Házimozi Stúdió Kft. két szobát is berendezett termékeivel az idei kiállításra. A nagyobbikban, melyet méretei alapján teremnek is hívhatunk, JBL Synthesis 7.4 csatornás hangrendszer és SIM2 Lumis 3D-S házimozi projektor gondoskodott a látogatók szórakoztatásáról. A kisebbik szobában Revel hangsugárzók, egy SIM2 CRYSTAL CUBE 3D vetítő és két rendkívül exkluzívan megmunkált, ugyanakkor iszonyatos erejű REL Gibraltar G-1 mélyláda döbbentette meg sorban a vendégeket...

Audio & Vision SHOW 2013 - Audio Reference

2013. november 19., 19:30

Audio and Vision Show 2013 Audio ReferenceAz emeleti szobák közül több is a audiofil sztereó rendszerek bemutatására szolgált. Egyike volt ezeknek az Audio Reference helyisége, ahol Densen, Do Acoustics, YBA és Aurelia termékekkel találkozhattak a vájtfülű érdeklődők. Főleg a Do Acoustics kis álló hangfala lepte meg a hallgatókat, mely apró termete ellenére rendkívül nagy térérzetettel és szórástartománnyal büszkélkedett.

Audio & Vision SHOW 2013 - Sennheiser

2013. november 19., 19:15

Audio and Vision Show 2013 SennheiserHa azt nézzük, hogy kit lehetett leghamarabb megtalálni az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon, akkor az Audio Partner volt az. Kiléptünk a liftből, és egyből orrunk előtt termett a világ egyik legnagyobb fejhallgató gyártó cége, a Sennheiser. A forgalmazó ügyes válogatás után mindössze néhány terméket hozott a rendezvényre, azokat a modelleket, amelyekről úgy vélték, jól hangsúlyozzák a márka jelenlegi státuszát. És ez jó döntés volt; a folyamatos érdeklődések közepette az Audio Partner munkatársai egy pillanatra sem unatkoztak!

Andramedia Kft. az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 17., 12:50

Az Andramedia Kft. bizonyos szempontból kakukktojásként jelenik meg rendezvényünkön, jóllehet, pont általuk lesz még színesebb és teljesebb a felhozatal. Ugyanis Ők nem hangrendszerekkel, nem lejátszó berendezésekkel foglalkoznak, hanem szakértelmük magára a hangra, egész pontosan a hang audiofil színvonalú felvételére, rögzítésére irányul.

Andramedia Kft. az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 17., 12:50

Az Andramedia Kft. bizonyos szempontból kakukktojásként jelenik meg rendezvényünkön, jóllehet, pont általuk lesz még színesebb és teljesebb a felhozatal. Ugyanis Ők nem hangrendszerekkel, nem lejátszó berendezésekkel foglalkoznak, hanem szakértelmük magára a hangra, egész pontosan a hang audiofil színvonalú felvételére, rögzítésére irányul.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.