Címke

gyárlátogatás [10 találat]


Élménytúra a DALI gyárban

2019. július 16., 11:40

DALI hangfalgyárA skandináv hangfalgyártókat különös bűbáj övezi. Közülük itthon is sokszor említjük a DALI nevet, hiszen a dán specialisták közül az ő kínálatuk leginkább szétágazó. De minek köszönheti sikerét egy ilyen látszólag csendes, északi firma? A választ sehol sem kaptuk volna meg jobban, mint a DALI megállás nélkül fejlődő üzemében.

KEF gyárlátogatás

2018. szeptember 13., 13:55

KEF hangfalgyár Maidstone-banNéhány nappal ezelőtt Angliába szóló repülőjegy landolt szerkesztőségünk postaládájában, kisvártatva már Maidstone városában, a KEF gyár kapuját léphettük át. Szemtanúi lehettünk annak, hogy miként tartja a lépést egy világszínvonalúnak bátran nevezhető hangfalgyártó!

Unison Research és Opera Loudspeakers gyárlátogatás

2017. november 9., 23:05

Unison Research gyárAz Audio Centrum nemrég átvette az olasz Unison Research és Opera Loudspeakers termékeinek hazai márkaképviseletét, így a jövőben megerősödik az itáliai gyártók hazai jelenléte. Vagyis több tesztet közölhetünk mi is ezekről a high end termékekről. De előbb egy gyárlátogatásról számolunk be!

Acoustic Energy - egy angol történet

2015. november 18., 11:30

Acoustic Energy hangfal gyárlátogatásAz Acoustic Energy és az Audio Centrum jóvoltából szerkesztőségünk küldöttsége ellátogathatott Cirencesterbe, az AE gyárába és fejlesztő központjába.

Látogatás Kielben, az ELAC gyárában

2013. november 4., 15:45

ELAC hangfal gyár KielbenAz AV-Online csapata nemrég olyan meghívást kapott, amire nem lehetett nemet mondani. Az ELAC főhadiszállására, a németországi Kiel városában található gyárba látogathattunk el, ahol megismerkedhettünk a cég módszereivel, filozófiájával és számos munkatársával.

20 éves a Hama Magyarország

2013. szeptember 2., 11:35

Hama MagyarországHazai kereskedőket bemutató sorozatunk legújabb darabja egy kicsit kakukktojás, hiszen az emlegetett cég egyszerre német és magyar. Ötvözi a márkaképviseletek és a független importőrök jellemzőit, de legfőképpen azért, mert ezúttal egy olyan cégről írunk, melyen keresztül az egész hazai kereskedelembe bepillantást nyerhetünk.

Európa legnagyobb TV gyárában jártunk

2013. augusztus 22., 07:50

Samsung gyár JászfényszarunA digitális átállás első lépcsőjének, az analóg műsorszórás 14 megyében történő lekapcsolásának alkalmából, ünnepséget tartottak a Samsung jászfényszarui TV gyárában.

Hama gyárlátogatás

2013. június 25., 15:35

Hama gyárlátogatásApró termékek szinte megszámlálhatatlan tömegével indult és már régóta nagy márkák képviselője Európa szerte. A Hama egyike a legnagyobb kereskedőknek, mégis kevesen látják, hogy mi van a kábeleken és képkereteken túl.

DALI gyárlátogatás Dániában

2011. május 18., 12:10

A közelmúltban a DALI dániai gyárába látogattunk el, megcsodálhattuk a fejlesztés és gyártás érdekességeit, megkóstolva a hangfalteremtés munkáját.

Látogatás a Philips fehérvári gyárában

2011. május 13., 10:55

Annak apropójából, hogy immáron a Philips is megkezdte a LED megvilágítású LCD tv-k magyarországi összeszerelését egy gyárbejárás részesei lehettünk.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.