Címke

digitális adás [3 találat]


Lekapcsoltuk az analógot!

2013. augusztus 5., 18:55

A jászfényszarui Samsung gyárban ünnepeltük a digitális átállás első fázisát. A gyárlátogatással egybekötött esemény idején az ország 14 megyéjében fejeződött be az analóg földfelszíni sugárzás.

Digitális átállás a Balaton körül 2. rész

2013. július 23., 09:40

Digitális átállás a Balaton körülMiután gondolatban körbejártuk a digitális átállás várható nehézségeit, ideje volt, hogy ténylegesen, a szó szoros értelmében is körbejárjunk valamit. Mivel minket most különösképpen az izgat, hogy a Balatonon pihenő emberek sokasága, akik eddig beérték egy hagyományos tévével és tetőantennával, vajon mire is számíthatnak az átállás után, logikusnak tűnt, hogy a nagy tó legyen körutazásunk célpontja. Cikkünk második részében elmeséljük, hogy belefutottnk a legremekebb és legpocsékabb vételbe is, majd végül megállapítjuk, mi is kell a Balaton körül a digitális átálláshoz.

Digitális átállás a Balaton körül 1. rész

2013. július 11., 11:45

digitális átállásA következő hetekben a csapból is a digitális átállás fog folyni, nem is ok nélkül. A hagyományos földfelszíni analóg sugárzást ugyanis az ország körülbelül kétharmadán, július végén lekapcsolják! A többi területen pedig három hónappal később. Sem focimeccs, sem Formula1 nem lesz a régi, egyszerű szobaantennát, vagy tetőantennát használó, teljesen analóg tévéken!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.