Címke

Zeppelin Air [3 találat]


Új B&W Lightning csatlakozós dokkolók

2013. március 20., 18:35

Bowers & Wilkins Z2 AirPlay iPhone dokkoló hangrendszerA népszerű B&W Zeppelin és Zeppelin Mini modellek fölött már kezdett eljárni az idő, így kisebb-nagyobb módosításokkal látta el őket a brit székhelyű Bowers & Wilkins.

ISE 2013 - Bowers & Wilkins

2013. január 29., 23:55

ISE 2013 BW RotelA B&W standján a jól megszokott rend és béke uralkodik - legalábbis látszólag. A stand közepére jókora, gondosan hangszigetelt moziszobát építettek, melyben az erőteljes hangok keltéséért a márka legfrissebb, csúcskategóriás, falba építhető házimozi hangsugárzói felelősek. Emellett, a stand többi részén főleg az AirPlay hangrendszerekre és multimédiás eszközökre fektettek hangsúlyt.

B&W Zeppelin Air iPod dokkoló hangrendszer teszt

2012. január 24., 08:05

Valószínűleg a XX. század elején mindenki ámuldozott, mikor Gróf Ferdinand von Zeppelin előrukkolt első fémvázas léghajójának ötletével. Feltehetőleg akkor is sokan nagyokat néztek, mikor John Bowers 1966-ban úgy döntött, létrehoz egy olyan hangsugárzókat készítő vállalkozást, mely nem hogy világméretűvé, de hifis körökben egyenesen legendává növi ki magát. Most mi nézünk nagyokat, ahogy ez a két szál összefonódva új végterméket szül; tesztpadunk mai szereplője nem más, mint a brit Bowers & Wilkins gyártó prémiumkategóriás iPod/iPhone dokkoló hangrendszere, a B&W Zeppelin Air!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.