Címke

System Audio [13 találat]


Vezeték nélküli házimozi: jön a System Audio Surround Hub

2023. január 11., 12:50

System Audio házimoziDiszkrét hangsugárzókon, egyetlen kis vezérlő egységen és a tévén kívül már semmi más nem kell ahhoz, hogy vezeték nélkül is térhatású hang jöhessen létre a szobánkban. A System Audio Surround Hub magas felbontású hangzást tesz lehetővé, felhasználóbarát működés mellett. Érkezése 2023 februárjában várható.

System Audio SA air 1 aktív hangfal teszt

2022. december 18., 20:55

System Audio SA air 1 aktív hangfalAz egybeépített vagy egydobozos hangrendszer kifejezés hallatán nem feltétlenül prémium eszköz jut eszünkbe. Inkább kenyérpirító vagy edzőskulacs kinézetű, hálózatképes okoshangfalak dominálják e kategóriát. Némelyik még beszélgetni is tud használójával, igaz, nem magyarul. A System Audio SA air 1 átmenet a Bluetooth hangszóró és mindenes célú aktív hangfal között. Titkos képessége, hogy viszonylag kicsi, mégis irdatlan nagyot szól.

System Audio SA air 9 aktív hangfal teszt

2022. november 28., 11:45

System Audio SA air 9 aktív hangfalDigitális technológiával ígér jobb hangzást a skandináv cég teljesen aktív hangrendszere, mely valódi fa külsővel is kapható. Az SA air elegáns átmenetet képez a fapados passzív és milliós hatást nyaldosó vezeték nélküli opciók között. Átlagos közép-európai méretű lakásokban kényelmesebb és naprakészebb opció a hagyományos hifi rendszerekkel szemben. Hogy ez minek köszönhető, a cikkből kiderül!

Hallottuk a System Audio legend 60.2 silverback aktív hangfalat

2022. október 9., 15:30

System Audio legend 60.2 silverback hangfalRitka alkalom, hogy a System Audio legnagyobb vezeték nélküli hangsugárzója nyilvánosan kipróbálható Magyarországon. Ellátogattunk az Aymara Kft. bemutatótermébe, hogy közelebbről is megismerkedhessünk a dán cég silverback családjának csúcsával!

System Audio SA legend 5.2 állványos hangfal teszt

2022. augusztus 3., 16:55

System Audio SA legend 5_2 hangfalA System Audio SA legend 5.2 silverback aktív állványos hangdoboz nem is olyan rég járt a szerkesztőségünkben, így alkalmat adott nekünk arra, hogy megtudjuk, a skandináv cégnek mik is az elképzelései ezen a téren egy kisméretű modell formájában. Remek hír, hogy ez a típus passzív változatban is kapható, ami azoknak jöhet jól, akik eleve rendelkeznek már egy megbízható erősítővel, és már csak egy apró, de megbízható és minőségi hangdobozra van szükségük. Nekik remek alternatíva lehet az SA legend 5.2.

System Audio SA legend 5.2 silverback aktív hangfal teszt

2022. március 1., 23:40

System Audio SA legend 5.2 silverback aktív hangfalA System Audio teljesen vezeték nélküli, állványra helyezhető aktív hangsugárzója egyáltalán nem a sokak által megszokott felhasználói élményt nyújtja. Nincs szükség hangfalkábelre. Elég megérinteni a távvezérlőt vagy elővenni a telefont, és rengeteg lehetőség adódik. Működési elve bizonyára megosztja a vájtfülűek táborát, de a trendi arculat komoly hangot rejt.

System Audio SA saxo 60 álló hangfal teszt

2022. január 26., 23:00

System Audio SA saxo 60 hangfalA System Audio SA saxo 5 formájában egy olyan könnyen elhelyezhető, állványos hangsugárzót ismertünk meg, ami parányi méretének ellenére remek, testes hangot produkált, aminek eléréséhez bizonyos esetekben szükség volt a falak támaszára. Az SA saxo 60 nála már jóval termetesebb, álló hangdoboz, így érthető, hogy egy teljesen más célközönséget próbál rabul ejteni. Nézzük, hogy sikerül-e neki!

System Audio SA saxo 5 állványos hangfal teszt

2021. december 30., 21:20

System Audio SA saxo 5 hangfalDánia: Andersen, Legoland, tengerpart, a világ legboldogabb emberei, és nem utolsósorban System Audio. Az 1984-ben alapított hangsugárzó specialista cég termékei az elmúlt 11 év alatt méltatlanul ritkán szerepeltek az oldalukon, pedig nagyon is egyéni színt képviselnek a hifi világában. Az ART OF SOUND Hungary-nek hála a System Audio termékei újra kaphatók hazánkban, a bemutatásukat egy aprósággal kezdjük, aminek a neve SA saxo 5, de már ez is képviseli a dán cég egyéni megközelítését.

Új hangfalak a System Audio kínálatában

2016. október 5., 16:50

System Audio Pandion 50 hangfalVadonatúj hangfalakat mutatott be a dániai székhelyű System Audio, melyek immár a hifi boltok polcain is megtalálhatók. Két álló és egy állványos doboz érkezik, melyek röviden és tömören, a gyártó eddigi legjobb termékei.

System Audio aura 10 állványos hangfal teszt

2016. augusztus 9., 14:05

System Audio aura 10 hangfalTudjuk, a dánoknak a hangfalgyártás valóságos mániájuk. Akad itt minden, a nemzetközi óriásoktól a pici manufaktúrákig. Valahol a közepes méretűek között pedig, ott van a System Audio is, ami kifejezetten az igényes, csúcs- és középkategóriás hangfalakra fókuszál. Bár a középkategória nem a magyar, hanem a dán értelmezés szerinti. Vagyis az SA kínálatában nincsenek Távol-Keleten, ezerszámra gyártott típusok. Van helyettük egy olyan termékpaletta, aminek minden darabja határozottan képviseli a gyártó elveit. 

System Audio saxo 1 active aktív hangfal teszt

2014. június 4., 09:50

SA saxo 1 active aktív hangfalKevés helyet foglal, karcsú, letisztult, szolgáltatásokban nem szerény és szépen szól. Igaz, nem olcsó mulatság, de a System Audio aktív hangfalaival sok esetben helyettesíthetünk egy komplett hifi rendszert, ráadásul kábelre sem lesz feltétlen szükségünk.

A nép által tervezett hangfal

2014. március 31., 12:00

System Audio pandion 2 állványos hangfalÚj hangfalat jelentett be a System Audio, melynek fő különlegessége, hogy nyílt fórum tervezte, azaz szinte mindenkinek lehetett hozzászólása a termék tervezésében. Így bizonyos értelemben világelső megoldással van dolgunk.

Spéci Bluetooth hangfalat készített a System Audio

2014. március 21., 11:55

System Audio saxo 1 active Bluetooth aktív hangfalA SA saxo 1 active hangfal fő különlegessége, hogy vezeték nélkül, Bluetooth jelkapcsolatot használva közvetíthetjük rá a zenét.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.