Címke

Supreme Sound [6 találat]


Skullcandy Navigator mobil fejhallgató teszt

2012. november 19., 11:50

Az Aviator már bizonyított. Különleges formavilágával, élénk hangjával pozitív minősítéseket érdemelt ki. Most pedig, a Skullcandy úgy döntött, létrehoz egy kistestvért az Aviator mellé, azok számára, akik kedvezőbb összegért szeretnének hasonló teljesítményt. És persze, hasonlóan vagány megjelenést. Így került piacra a Skullcandy Navigator, tüstént ki is próbáltuk. A diszkósok imádni fogják! De miért is?

Skullcandy Titan fülhallgató teszt

2012. október 15., 12:35

A nemrégiben tesztelt 50/50 után most terítékre került a kistestvér, a Titan is. Az eltérő külső és némileg egyszerűbb kábel ellenére hasonló tudású, olcsóbb modell az Androidhoz inkább passzoló kivitel, így bizonyára sokakat érdekel, hogy milyen is.

Hamarosan érkezik a Skullcandy Aviator kistestvére

2012. október 10., 15:00

A novemberben piacra kerülő Skullcandy Navigator a már hasábjainkon is tesztelt Aviator kompaktabb változata lesz. A napszemüveg-dizájn ezúttal is megmaradt, emellett a márka ?Supreme Sound? hangzása került a kimondottan mobil felhasználásra szánt fejhallgatóba.

Skullcandy Hesh 2 fejhallgató teszt

2012. június 26., 18:55

A Skullcandy Hesh 2 igen masszív darab. Van súlya, mégis elsősorban utcára ajánlanánk. Mérete is van, még száz méterről is azonnal kiszúrják. Nem kislányoknak készült. Bumfordi méreteit kompenzálja, mintegy mentsvárként, hogy mégis csinos, letisztult, valahogy megragadja a többiek figyelmét. A hangja is ütős, ebben az árkategóriában talán jobb is, mint vártuk. De nem éri be ennyivel, részünkről is szükséges némi kölcsönös tisztelet. Klikk a tesztre, és mindenre fény derül!

Skullcandy Ink'd 2 fülhallgató teszt

2012. június 2., 11:25

Felfrissült a Skullcandy Ink'd. A kívül-belül átalakult füles mögött a gyártó tapasztalatai és az új vezetőmérnökkel megerősített csapat áll. No meg néhány új szlogen.

Megújuló Skullcandy

2012. május 31., 08:40

Jól kinőtte magát a Skullcandy. Egy éve még a stílusos fülhallgatók utolérhetetlen tervezőjeként gondoltunk rá, most pedig masszív technikai fejlesztésekkel árasztja el a már eddig is nagyon korrekt termékeit.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.