Címke

Sonus faber hangfal [20 találat]


Sonus faber Olympica Nova hangfal család

2019. szeptember 17., 15:40

Sonus faber Olympica Nova hangfalakA Sonus faber nemrég bejelentette legújabb, Olympica Nova névre keresztelt hangfal családját, ami a Rocky Mountain International Audio Fest keretein belül debütált. A népszerű előd új változatában a családot három álló, egy állványos, egy falra szerelhető és két center hangsugárzó alkotja.

Új hangfallal ünnepli 35 éves fennállását a Sonus faber

2018. november 5., 11:55

Sonus faber ELECTA AMATOR III hangfalELECTA AMATOR III néven üdvözölhetjük az olasz hangfal specialista cég, a Sonus faber legújabb alkotását. A kifinomult teljesítményű, ugyanakkor múltból ihletet merítő, exkluzív anyagokból készült állványos hangdoboz a cég szerint a természetes fejlődést képviseli.

Sonus faber Aida hangfal új köntösben

2017. november 24., 12:50

Sonus faber Aida high end hangfalHatévnyi gyártás után megújult az olasz Sonus faber zászlóshajó hangfala, mely néhány napja mutatkozott be nyilvánosan az audiofil közönségnek.

Sonus faber Guarneri Tradition high end állványos hangfal teszt

2017. szeptember 5., 13:40

Sonus faber Guarneri Tradition high end hangfalAmikor idén tavasszal a Sonus faber bemutatta az új Homage Tradition sorozatát, nem csak frissítette a kínálatát, hanem az alapoktól újként tervezett hangfalakkal kicsit megváltoztatta azok piaci helyzetét is. Ennek ékes példája a Guarneri Tradition ami a korábbi, Evolution generációhoz mérve kecses, filigrán lett.

Új Sonus faber Homage Tradition család

2017. február 3., 09:50

Sonus faber Homage TraditionAmi sikeres, azt tovább kell vinni. Így van ez a Homage sorozattal is, aminek legújabb tagjai a család eddigi hagyományait és neveit egyaránt tovább viszik, friss technológiával megtöltve, az új, kecsesebb dizájnt.

Sonus faber Principia házimozi hangfalszett teszt

2016. november 15., 09:25

Sonus faber Principia házimozi hangfalszettA Sonus faber név hallatán az emberek többségének nagy valószínűséggel a több millió forintos, luxus minőségű, szoborszerű szépségű high end hangsugárzók ugranak be. Pedig ez nem teljes mértékben közelíti a valóságot, a Sonus faber már korábban is kínált kedvező árú hangdoboz családot, most pedig a Principia sorozat piacra dobásával még tovább bővítette lefelé termékválasztékát.

Sonus faber Il Cremonese hangfal Budapesten

2016. október 21., 17:45

Sonus faber Il Cremonese hangfal az Audiophile SzalonbanAz itáliai hegedűkészítés legendás alakja, Antonio Stradivari előtti tisztelgésként az Il Cremonese, vagyis "A Cremonai" nevet viselő hangfal az észak olasz gyártó Homage sorozatának egyik nagyágyúja, már nem csak a katalógusokban mustrálható, hanem a márka hazai képviselőjének, az Audiophile Szalonnak a bemutatótermében is meghallgatható.

Megérkeztek a Sonus faber Principia hangfalak

2016. augusztus 24., 11:10

Sonus faber Principia hangfalAz olasz cég termékkínálatához viszonyítva baráti áron, viszont meglehetősen csinos kivitelben láttak napvilágot a Principia hangfalak, melyek immár itthon is megvásárolhatók.

Sonus faber Chameleon házimozi hangfalszett teszt

2015. december 23., 23:05

Sonus faber Chameleon házimozi hangfalszettA Sonus faber viszonylag friss sorozatával, a Chameleon nevezetűvel ismerkedhettünk meg az Audiophile Szalon jóvoltából. Kaptunk tesztelésre egy házimozi szettet, lelkesen használtuk pár hétig és sajnáltuk, hogy vissza kellett adni. Ez tömény összefoglalása a tapasztalatainknak, amiket természetesen sokkal részletesebben kifejtünk az alábbiakban.

Teljes a Sonus faber hangfalak hazai kínálata

2015. december 3., 11:55

Sonus faber hangfalak az Audiophile SzalonbanIsmét meghívást kaptunk az Audiophile Szalonba, hogy megnézzünk a kínálat alakulását. A csapat már beüzemelte az új IL CREMONESE hangfalakat, amikre persze mi is kíváncsiak vagyunk már. Most azonban nem meghallgatást és nem is egy konkrét modellt, hanem a teljes Sonus faber paletta fotózását ajánlotta nekünk a bolt vezetője.

Sonus faber Venere 1.5 állványos hangfal teszt

2015. június 26., 10:20

Sonus faber Venere 1.5 hifi hangfalViszonylag rövid időn belül, a Fine Sounds csoport egy másik tagvállalata termékének tesztelésére is lehetőségünk nyílt. Az olasz hangfal specialista, a Sonus faber kínálatából hallgattuk meg a relatíve olcsó, belépő modellnek számító, Venere 1.5 típusú állványos hangfalakat.

Új Sonus faber Chameleon hangfalak

2015. március 28., 13:35

Sonus faber Chameleon hangfalAlig pár napja fejeztük be a Sonus faber Olympica II teszt írását, amiben őszinte rajongással tekintettünk a dobozok küllemére és azok tervezőjére, Livio Cucuzza-ra. Most pedig olyan új hangfallal állt elő az itáliai high end gyártó, ami sokkol?

Sonus faber Olympica II high end hangfal teszt

2015. március 25., 14:25

Sonus faber Olympica II high end hangfalAz elmúlt két évben már számos Sonus faber Olympica kicsomagolásánál jelen lehettünk. Most, hogy az Olympica II megérkezésével teljes lett a kínálat, kihasználtuk a lehetőséget és meghallgattuk, mit tud a család kisebbik állódoboza.

Sonus faber Ex3ma high end hangfal

2014. október 17., 09:00

Sonus faber Extrema high end hangfalSzombaton valóban nem mindennapi eseménynek lehettünk részesei! Megérkezett az Audiophile Szalon bemutatótermébe a Sonus faber Ex3ma! A mindössze 30 példányban készülő típusról hazánkban ez a pár az egyedüli.

Sonus faber Olympica hangfalak Budapesten

2014. május 12., 07:15

Sonus faber Olympica high end hangfalakMegérkezett az Audiophile Szalon bemutatótermébe a Sonus faber Olympica hangfalcsalád.

Régi legendába lehel új életet a Sonus faber

2014. április 15., 06:05

Sonus faber Extrema high end állványos hangfalÚj állványos hangfalat mutatott be az olasz székhelyű, high-end hangfalairól híres Sonus faber. Az Extrema megnevezéssel ellátott terméket ?doboznak? aligha nevezhetjük, tekintettel szokatlan alakjára, emellett technikailag sem szerénykedik.

Sonus faber házimozi akció a készlet erejéig

2013. december 3., 07:10

Sonus faber TOY házimozi hangfalszettAz Audiophile Szalon kivételes akciót hirdetett TOY szériás Sonus faber hangfalaira.

Sonus faber az Audio & Vision SHOW 2013-on

2013. november 22., 19:00

Audio and Vision Show 2013 Sonus FaberSokak szerint a kiállítás legjobb hangja az Audiophile Szalon termében szólalt meg. Mi is egyetértünk azokkal, akik így gondolják, és hozzátennénk, hogy egyben ez volt az Audio & Vision SHOW legszebben berendezett szobája is. A Tokaj B teremben túlzás nélkül gyönyörűségek fogadták a látogatókat.

A Sonus faber tudásának legjava, az Aida is látható lesz az Audio & Vision SHOW 2013-on

2013. november 10., 20:35

Sonus faber Aida high-end hangfalNem mindennapi lehetőség vár az Audio & Vision SHOW látogatóira, hiszen egész Európában alig néhány kiállításra vihető pár létezik ebből a típusból! A különleges hangfalak az Audiophyl Kft. megrendelésre készültek el, több mint egy hónapos aprólékos munkával a Sonus faber arcugnanoi gyárában.

A Sonus faber tudásának legjava, az Aida is látható lesz az Audio & Vision SHOW 2013-on!

2013. november 10., 20:35

Sonus faber Aida high-end hangfalNem mindennapi lehetőség vár az Audio & Vision SHOW látogatóira, hiszen egész Európában alig néhány kiállításra vihető pár létezik ebből a típusból! A különleges hangfalak az Audiophyl Kft. megrendelésre készültek el, több mint egy hónapos aprólékos munkával a Sonus faber arcugnanoi gyárában.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.