Címke

Revel hangfal teszt [7 találat]


Revel Performa M126Be állványos hangfal teszt

2019. október 11., 21:00

Revel Performa M126Be hangfalElérkezett az idő, hogy a Revel bővítse Performa szériáját. Nemrég adtunk hírt arról, hogy a cég bemutatta Performa Be sorozatát, tagjainak száma pedig szépen gyarapszik. Nem holmi ráncfelvarrásról van szó, hiszen tulajdonképpen csak a doboztest maradt érintetlen, a teljes hangszórókészletet lecserélték, ahogyan a keresztváltót is. Ez szerintünk bőven elég ahhoz, hogy górcső elé vegyünk az amerikai high end hangsugárzógyártó második legnagyobb sorozatát, először abból is az M126Be modellt, ami a legkisebb a családban.

Revel Concerta2 M16 állványos hangfal teszt

2017. február 11., 15:15

Revel Concerta2 M16 hangfalA jó hang mindenkinek mást jelent. Sok tényezőn múlik, és nem elég hozzá a műszerek pontossága sem. Sok tényezőt kell mérlegelni ahhoz, hogy végül igényeinkhez illeszkedő rendszer jöjjön létre. Mindezt remekül bizonyítja az amerikai Revel Concerta2 M16 állványos hangfal, melynek fő célja, hogy a fontos követelményeknek kivétel nélkül megfeleljen. Hogyan lehetséges ez? Cikkünkből minden kiderül!

Revel Concerta2 házimozi hangfalszett teszt

2016. október 14., 16:40

Revel Concerta2 házimozi hangfalszettGyökeresen megújultak a Revel megfizethető szériájaként ismert Concerta hangfalak, és azok a tulajdonságok, melyek az elődnél még kompromisszumként voltak jelen, megszűntek. Most, hogy kipróbáltuk az újoncokat házimozi felállásban, belátjuk, hogy az amerikaiak semmit sem bíztak a véletlenre!

Revel Performa3 F208 álló hangfal teszt

2016. január 8., 16:50

Revel Performa3 F208 hangfalA divat manapság a helytakarékos hangfalakról szól, melyek persze hétköznapi terheléssel, hétköznapi otthonokban teljesen kifogástalanok. Aztán vannak a jó öreg, szekrény nagyságú erőművek. Hogy az F208 ilyen volna-e? Nem, illetve csak részben, de nem ez a lényeg. Olyan kidolgozott hangot kaptunk, amit sokáig nehéz lesz elfelejteni. Az F208 képes alattomosan befészkelni magát bárki bakancslistájára, és el is áruljuk, hogy miért.

Revel Performa3 F206 álló hangfal teszt

2015. április 10., 15:20

Revel Performa3 F206 álló hangfalMiután nemrég belekóstoltunk a legkisebb Concerta, majd legnagyobb Ultima szériába, most az elismert amerikai hangfalgyártó, a Revel középső, Performa3 családjával ismerkedtünk meg közelebbről. Sokáig hallgattuk az F206 álló hangfalat, és cserébe sokat tanultunk.

Revel Ultima2 Gem2 állványos hangfal teszt

2015. március 27., 09:15

Revel Ultima2 Gem2 high end állványos hangfalMai tesztünk szereplője egy igazi különlegesség, az amerikai Revel cég csúcskategóriás Ultima2 sorozatának legkisebb tagja, nevezetesen a Gem2 állványos hangfal. A high-tech megjelenésű doboz nagyobb testvéreit már sokan a világ legjobb hangfalai közé rangsorolták, éppen ezért kíváncsian álltunk neki a különc, és sokoldalú Gem2 tesztelésének.

Revel Concerta M12 állványos hangfal teszt

2015. január 19., 10:05

Revel Concerta M12 hifi hangfalAmerika messze van tőlünk, de nem szakmailag. Nyugaton is számos olyan gyártóval találkozhatunk, akik évtizedek óta hangfalak készítésében jeleskednek. Ezúttal a Harman Luxury Audio Group cégcsoportba tartozó Revel, egyik belépőszintű állványos hangsugárzóját teszteltük. Tanulságos cikk készült erről a merész kis dobozról, mely igencsak felkavarta a port szerkesztőségünkben!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.