Címke

Pro-Ject teszt [6 találat]


Pro-Ject MaiA DS3 sztereó erősítő teszt

2022. november 25., 12:00

Pro-Ject MaiA DS3 sztereó erősítőAz osztrák Pro-Ject az új MaiA S3 sztereó erősítővel egy igazán remek készüléket alkotott, ami hangminőségében hozta a kategóriájában elvárhatót, elég jól felszerelt, az árát korrektnek találtuk. Mivel a gyártó szinte hetente mutat be újdonságokat, így a felsőbb kategóriát képviselő DS2 szériájukat is fokozatosan felváltja a DS3. Az ott szereplő MaiA sem kerülhette el a sorsát, ezért volt szerencsénk hazánkban elsőként, a szerkesztőségünkben üdvözölni a MaiA DS3-at, ami a korrekt előd sikerein felbuzdulva született.

Pro-Ject MaiA S3 sztereó erősítő teszt

2022. augusztus 24., 09:00

Pro-Ject MaiA S3 sztereó erősítőAz osztrák illetőségű Pro-Ject rendesen belendült, bár sosem voltak a tervezés terén a lustaság hívei. Az S3 sorozatukból egy CD-lejátszót sikerült eddig megismernünk, majd jött a magasabb régióban játszó DS3. Most visszatérünk az S3 készülékekhez a MaiA legújabb, harmadik generációs változatával, aminek elődjeihez volt szerencsénk, szépen is szerepeltek, tehát adott, hogy örömmel fogadtuk az apró jövevényt.

Pro-Ject CD Box DS3 CD-lejátszó teszt

2022. május 15., 23:05

Pro-Ject CD Box DS3 CD-lejátszóAlig telt el pár hét a Pro-Ject CD Box S3 CD-lejátszó bemutatója óta, és máris megérkezett a szerkesztőségünkbe az alapvetően analóg lemezjátszó specialista cég újabb ezüstlemez pörgetője a CD Box DS3. Nézzük hát meg, mivel is nyújt többet ez a valamivel nagyobb kategóriát képviselő modell!

Pro-Ject CD Box S3 CD-lejátszó teszt

2022. február 2., 23:30

Pro-Ject CD Box S3 CD-lejátszóAz osztrák illetőségű Pro-Ject termékeit elsősorban minden kategóriát lefedő lemezjátszóikról, valamint mini komponenseiről ismerjük, amelyek szintén képviseltetik magukat a belépőtől, egészen az abszolút audiofil szintig. Most a sikeres Design S sorozatukat frissítették, aminek első modellje a CD Box S3, egy integrált CD-lejátszó. Érdekes lépés, de érthető. Lássuk, hogy miért!

Pro-Ject Debut Carbon EVO vinyl lemezjátszó teszt

2021. május 6., 21:10

Pro-Ject Debut Carbon EVO vinyl lemezjátszóA Pro-Ject termékei árkategóriák széles vertikumát fedik le, így lehetőséget biztosítva a kevéssé költséges belépésre, aztán a márkán belül való feljebb lepésre, egészen a high end szintig, amit például a kb. 3,4 millió forint értékű Signature 12 széria testesít meg. Egyvalami azonban minden termékükre jellemző: kategóriájában kompromisszumoktól mentes hangminőség, általában szolgáltatások nélkül. Éppen ezért a Debut Carbon EVO-ban sem találunk semmilyen plusz szolgáltatást, a belépő kategóriában viszont kiemelkedő hangminőséget, megépítést és kialakítást kínál.

Pro-Ject Head Box DS fejhallgató erősítő teszt

2013. december 19., 07:55

Pro-Ject Head Box DS fejhallgató erősítőEgyre többen ismerikfel a fejhallgató erősítőkben rejlő lehetőségeket és kezdenek keresgélni egy jó minőségű és persze sokoldalú darab után. Tesztünk főszereplője, a Head Box DS egy hangkártya, egy DAC és egy fejhallgató erősítő, egyetlen kicsi dobozba szerelve.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.