Címke

Nordost kábel [8 találat]


Nordost Heimdall 2 és Frey 2 tápkábel teszt

2019. október 25., 12:30

Nordost Heimdall 2 és Frey 2 tápkábelA Nordost régóta komoly hírnévnek örvend az audiofil és high end szerelmeseinek körében - nem véletlenül. Norse 2 szériás kábeleik - melyek a belépő, Leif széria felett helyezkednek el - a legtöbb audiofil és high end rajongó igényeit messzemenőkig képesek kielégíteni. Tápkábelek esetében különösen nehéz dolga van a gyártóknak, hiszen míg a csúcsminőségű hangfal és interkonnekt kábelek  magasabb ára már elfogadottnak mondható,  az áramellátás –hangra gyakorolt hatásában sokan kételkednek. Nekik azt tanácsoljuk: hallgassák meg rendszerüket az északi istenek által nyújtott tápellátással és győződjenek meg saját fülükkel e termékek kiváló hangjáról!

Nordost SuperFlatline

2018. május 30., 21:00

Nordost SuperFlatline hangfalkábelVisszatér az audiofil világ egyik legendás terméke, a Nordost SuperFlatline.

Új Nordost USB kábel

2017. február 20., 11:55

Nordost Valhalla 2 USB kábelMivel minden kábel befolyásolja rendszerünk teljesítményét, lehetőség szerint az USB-t is érdemes a gyárinál jobbra cserélni. De mi a helyzet, ha az elérhető legjobbra pályázunk? Ennek apropójából születhetett meg a Nordost Valhalla 2 USB kábel.

Ethernet kábelekkel bővül a Nordost kínálata

2016. január 27., 06:10

Nordost Heimdall 2 Ethernet kábelKét új kábelt jelentett be nemrég az amerikai Nordost, ezúttal a hálózatos lejátszók felhasználóinak kedveskedve.

Jó felvételhez jó kábel kell!

2015. október 9., 20:50

Nordost Ax Angel hangszerkábelA Nordost-ot hifis körökben már nem kell bemutatni. Az amerikai gyártó már bő két évtizede szállítja a kábeleket a hifi rajongóknak, high end megszállottaknak. Most pedig, végre belépnek a zeneprodukciós világba is.

Új hangfalkábel a Nordost kínálatában

2015. március 18., 06:15

Nordost Leifstyle 14-2 hangfalkábel

Leifstyle 14-2 néven üdvözölhetjük a Nordost legújabb hangsugárzó kábelét. Az új típus a gyártó felsőkategóriás vezetékeihez képest lényegesen kedvezőbb áron érhető el, ennek ellenére meggyőző tulajdonságokkal büszkélkedik.

Nordost multimédiás kábelek

2014. június 2., 06:25

Nordost Heimdall 2 Headphone Cable fejhallgató kábelA mobileszközök lassan, de gyökeresen átformálják a szórakoztató elektronikai piacot, mi sem jobb példa erre, mint a Nordost legújabb, fejhallgatók tuningolására és mobileszközök mellé szánt kábelei.

Nordost Leif szériás RCA összekötő kábelek tesztje

2012. június 18., 14:45

Ha kábelekről beszélünk, két táborra oszlik a hifisták tömege. Az egyik oldal megrögzötten cáfolja az összekötő kábelek létfontosságát, szerintük nem azon múlik a hangminőség. Egyszer vesznek valamilyen csinosabb, jól összeszerelt zsinórt, és le van a gond! Viszont ott az emberek másik halmaza is, akik szentül hisznek a kábelek hatékonyságában, és a legapróbb adateltéréseknek is kiemelt szerepet tulajdonítanak. Előbb-utóbb mindenki ide kerül. Az amerikai székhelyű, csúcskategóriás kábeleiről híres Nordost, az utóbbi közönséget célozza meg. Termékeiket nem belépő rendszerekbe szánják, a tudásuk is messze meghaladja azokét. Leteszteltük a Nordost Leif szériájának interkonnektjeit, melyből tanulságos cikk született!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.