Címke

Marshall hangfal [4 találat]


Marshall Emberton Bluetooth hangszóró teszt

2021. június 27., 13:30

Marshall Emberton Bluetooth hangszóróAz Emberton attól bájos, hogy minden eddiginél kisebb méretben testesíti meg a Marshall Bluetooth hangrendszerek gitárerősítős megjelenését, kombinálva a márkára jellemző hangkarakterrel. De vajon hogyan szállhat szembe a fizika törvényeivel, miért váltott ki már temérdek felhasználóból pozitív elismerést egy alig féltéglányi hangrendszer?

Marshall mindenkinek!

2019. május 15., 15:50

Marshall Bluetooth hangszórókA Marshall már rég túl van azon, hogy csupán gitárerősítőket gyártson. Most három olyan termékkel rukkoltak elő, melyek közül az egyik biztosan megfelel a mobil és kültéri zeneszeretők elvárásainak.

Marshall Hanwell kompakt aktív hangfal teszt

2013. március 28., 16:15

Marshall Hanwell aktív hangrendszerA Marshall név együtt érlelődött a rockzenével, és az évtizedek cseppet sem koptatták meg ezt a jól csengő márkát. Bármily meglepő, ez a gitárerősítők gyártásában jeleskedő cég immáron fél évszázada készít jobbnál jobb termékeket, a rockerek és könnyűzene rajongók nagy örömére. Most úgy döntöttek, hogy a jubileumra való tekintettel piacra dobnak egy ?ünnepi? készüléket, egy hangrendszert, mely magába foglalja ötven év termékenységét. Így született meg a Marshall Hanwell, mely egyértelműen őrzi a hagyományokat, ugyanakkor kicsi, de nagyot szól. Lássuk a tesztet!

Új hangrendszer a Marshalltól, nem csak rockereknek

2013. március 13., 17:05

Marshall Hanwell hangrendszerMarshall Hanwell néven debütált a hangszer-erősítő gyártásban immár 50 éve jeleskedő cég legfrissebb terméke.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.