Címke

M2TECH DAC [3 találat]


M2Tech Evo DAC Two Plus DAC teszt

2016. október 3., 12:50

M2Tech Evo TwoNagyjából fél évvel ezelőtt számoltunk be az olasz M2Tech újdonságainak - az Ewo Two sorozat - elérhetőségéről. A forgalmazótól kölcsönkértük pár darabot, hogy ezeket is fülvégre kaphassuk. Miért pár darabot? Azért, mert külön-külön dobozban kapott helyett az Evo DAC Two Plus, az Evo Supply Two tápegység és az Evo Clock Two órajel generátor. Ezt a hármast hallgattuk több héten keresztül, hogy felfedezzük hangbéli képességeiket.

Újdonságok az M2Tech műhelyéből

2016. március 4., 11:35

M2Tech EVO TWOA kimondottan digitális és analóg jelátalakítókra szakosodott olasz M2Tech, újabb high end audio termékeket tett nyilvánossá, melyek már kis hazánkban is megvásárolhatók.

M2TECH hiFace USB DAC teszt

2015. március 19., 09:25

M2TECH hiFace DACManapság közkedvelt téma az öngyújtó nagyságú digitális-analóg konverter, mellyel kis túlzással, minden második hifi gyártó kínálatában találkozhatunk. A végeláthatatlan választékban előfordulnak feltűnő termékek is, mint amilyen például a mai tesztünkben bemutatott hiFace DAC. Nem csak színével próbált figyelmünkbe férkőzni, hanem szokatlanul magas, 384 kHz/32 bites mintavételezésével is.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.