Címke

LessLoss kábel [3 találat]


Lessloss DFPC Reference tápkábel teszt

2015. február 9., 09:45

LessLoss DFPC Reference high-end tápkábelVégre a kezünk közé vehettük a Litván cég legújabb tápkábelét, a Reference-t. Ezzel jól látható és szerencsére hallható módon is megpróbáltak nyitni a felsőbb kategóriák felé, ez kíméletlenül meglátszik az árazáson is. Így hát érdeklődéssel vetettük bele magunkat a tesztelésbe, hiszen nem mindennapi kábelről van szó.

Új LessLoss DFPC tápkábel

2014. június 6., 15:15

LessLoss DFPC Reference high-end tápkábelJó hír lehet azok számára, akik high-end rendszerükből szeretnének még többet kihozni, hogy a LessLoss DFPC kínálata nemrég új szériával bővült, Reference néven.

LessLoss DFPC tápkábelek tesztje

2013. március 20., 11:10

LessLoss DFPC tápkábelA LessLoss név kitalálásához jókora adag ravaszságra lehetett szükség, annyira hasonlít a veszteségmentes szó angol megfelelőjére (lossless), hogy akár össze is keverhető. Aki valaha látta leírva, vagy hallotta, elfelejteni biztosan nem fogja, mivel egyre népszerűbbek a lossless audio formátumok, minden zeneszerető rendszeresen találkozik velük. Igény van a jó hangminőségre, napról napra kevesebben érik be a veszteséges (lossy) MP3-mal és hasonlókkal. Ugyanakkor a kiváló hangzás eléréséhez magasabb minőségi osztályba tartozó lejátszók és erősítők kellenek, amiket el kell látni árammal és egymáshoz is csatlakoztatni kell azokat. Ehhez kínál megoldásokat a LessLoss.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.