Címke

Klipsch fülhallgató [7 találat]


Klipsch T5 True Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

2019. november 14., 07:25

Klipsch T5 True Wireless Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgató kifejezés hallatán lehetne legyinteni, gondolva, hogy csak az audió iparág pillanatnyi fellángolása. Azonban évről évre egyre több ilyennel találkozunk és úgy tűnik, egyre több gyártó vállalja be e merész projektet. Még a Klipsch is beszállt a buliba! De hogyan végződik egy ilyen nagy ígéretekkel beharangozott, kötetlen hangulatú parti?

Klipsch R6 Neckband Bluetooth fülhallgató teszt

2018. január 9., 13:00

Klipsch R6 Neckband nyakpántos Bluetooth fülhallgatóA Klipsch most taglalt terméke, az R6 Neckband, az ún. nyakpántos osztályba tartozik, amelyet mostanában egyre több gyártó igyekez feltérképezni és alkalmazni. Teszteltük, és most összefoglaljuk, hogy milyen pozitív és negatív tulajdonságai is vannak.

Klipsch R6 BT vezeték nélküli fülhallgató teszt

2016. szeptember 23., 19:55

Klipsch R6 BT Bluetooth fülhallgatóFülvégre kaptuk a Klipsch R6 BT fülhallgatót, mely a kábelmentes élményre törekvők számára érdekes megoldás lehet, feltéve, ha inkább dinamikus, erőteljes hangélmény a cél.

Klipsch Reference X20i fülhallgató teszt

2016. június 9., 20:55

Klipsch Reference X20i fülhallgatóA Klipsch Reference X20i speciális hangszóró technológiát tartalmaz, emellett küllemében, felépítésében is többet mutat fel a széles átlaghoz képest. De kinek éri meg invesztálni a fülhallgatóba, melynek ára egy jobbfajta okostelefonéval vetekszik? Audiofilek, tessék tovább olvasni!

Klipsch Reference XR8i Hybrid in-ear fülhallgató teszt

2016. június 2., 14:50

Klipsch XR8i Hybrid fülhallgatóKétutas, hallójáratba illeszkedő fülhallgató egy veterán amerikai hangfalgyártótól. Mennyire ígéretesen hangzik, pedig még el sem merültünk a részletekben. Márpedig az ördög a részletekben lakozik.

Klipsch Reference X6i in-ear fülhallgató teszt

2016. március 9., 20:25

Klipsch Reference X6i in-ear fülhallgatóAki prémium fülhallgatót keres iPhone, iPad vagy más Apple eszközei mellé, nézze meg közelebbről a Klipsch X6i modelljét! Mi is ezt tettük, sőt, alapos tesztnek vetettük alá a cég korábbi sikeres R6i fülesének továbbfejlesztett változatát, amely esztétikus és profi csomagolásban érkezett hozzánk. Hamarosan azt is megtudtuk, hogy egy igazán figyelemre méltó, lineáris hangzással megáldott fülhallgatót kapunk a 60 000 forintos vételárért cserébe.

Klipsch fülesek

2015. április 27., 11:45

Klipsch STATUS fejhallgatóÚj magyarországi forgalmazóhoz kerültek a Klipsch fülhallgatók és fejhallgatók.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.