Címke

KáCsa Audió [9 találat]


KáCsa FlexPower tápkábelek tesztje

2017. április 10., 17:45

KáCsa FlexPower KC-FP25 tápkábelMég a tavalyi év végén értesültünk az új KáCsa FlexPower kábelek érkezéséről és az újévben kaptunk is belőlük hármat, hogy kipróbálhassuk, milyen hatásuk van a hangzásra.

Vendégségben KáCsa Audió-nál

2015. július 16., 19:05

KáCsa AudióEllátogattunk a KáCsa Audió boltjába, hogy kicsit alaposabban megismerjük, hogyan is működik a hely, ahová hifisták, házimozisok sokasága jár, ha minőségi kábelekre vagy csatlakozókra van szüksége. Megnéztük, hogy mi is a 20 éves cég titka.

AudioQuest szakmai tájékoztató Magyarországon

2015. január 6., 12:35

AudioQuest szakmai találkozó MagyarországonAz AudioQuest munkatársai ellátogattak hazánkba egy rendhagyó bemutató erejéig. A demonstráció során számos apró részletet és érdekességet elárultak, ezzel kiszélesítve a kábelek működéséről és hatékonyságáról szerzett ismereteinket.

Kábelek, csatlakozók és kiegészítők, hogy jobban muzsikáljon a drága rendszer!

2013. december 6., 07:05

KáCsa AudióKözeledik a karácsony, amikor a gyerekek több oldalas kívánságlistával állnak szüleik elé. Mi pedig indulhatunk az Árkád áruház LEGO boltja felé, no meg az IKEA-ba, új díszekért és terítőért. No de minket ki fog kényeztetni?

Audio & Vision SHOW 2013 - KáCsa Audió

2013. november 20., 11:25

Audio and Vision Show 2013 KáCsa AudióAkik már rendelkeznek otthoni sztereó vagy házimozi rendszerrel, azoknak most remek lehetőség adódott "rendszerfrissítésre" a KáCsa Audió Kft.-nek köszönhetően. Habár ritkán beszélünk róla, de sokszor a megfelelően kiválasztott kábel érezhetően javít a szórakoztató elektronikai berendezések minőségén. Ugyanitt az érdeklődők élesben tesztelhették az összes ADL fejhallgató erősítőt, és az Astell & Kern hordozható audiofil médialejátszóit.

KáCsa Audió az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 18., 15:40

KáCsa AudióAz idei Audio & Vision SHOW rendezvényre a kábelek és csatlakozók szakértője, a KáCsa Audió is elhozza legnépszerűbb, valamint legkülönlegesebb termékeit.

KáCsa Audió az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 18., 15:40

KáCsa AudióAz idei Audio & Vision SHOW rendezvényre a kábelek és csatlakozók szakértője, a KáCsa Audió is elhozza legnépszerűbb, valamint legkülönlegesebb termékeit.

ISE 2013 - KáCsa Audió és H3D finomságok

2013. január 30., 14:20

ISE 2013 KáCsa Audió H3DA KáCsa Audió standja látszólag nem sokat változott az előző alkalmakhoz képest: a cég munkatársai ugyanúgy boldogan válaszolnak minden kérdésre és a kábelkötegek mellett tekintélyes mennyiségű csatlakozó közül lehet válogatni. Ugyanezen a standon állították ki a H3D egyik rendszerét, mely kiválóan mutatja, hogy ma mi mindenre van lehetőség egy digitális otthon építésénél.

ISE 2012 - KáCsa Audió

2012. február 3., 15:45

Magyarország legnépszerűbb kábelekkel és csatlakozókkal foglalkozó cége idén is képviselte magát a 2012-es ISE kiállításon. Hoztak magukkal egy raklapnyi csatlakozófejet, a típusokat gondosan, apró rekeszekbe válogatták szét, a stand jobb oldalát pedig csak kábelek és a legújabb "kígyóbőr" kábelharisnyák töltik ki. No meg persze baloldalról befigyel néhány rack-be szerelt elektronika, és egy hatalmas H3D felirat...

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.