Címke

IFA 2012 [25 találat]


Panasonic IFA 2012

2012. szeptember 20., 15:40

A 2012-es IFA egyik nagy és látványos standja a Panasonicé volt, ami egész nagy sürgés-forgást tudott magához csődíteni, annak ellenére is, hogy a standon belül jó pár hibával találkozhatott az, aki ezekre érzékeny, aki dolgozott kereskedelemben.

iCopy, Beats @ iFA

2012. szeptember 18., 12:20

Az IFA maga a változás. Nem csak azért mert bő két évtizeddel ezelőtt a név még mást is, Barkast, Roburt, MZ és Simson motorkerékpárt előállító gyárat (Industrieverband Fahrzeugbau) jelentett Berlin keleti oldalán, míg a város nyugati felében fényűző kiállítást, az otthonokat kiszolgáló technika csodás bemutatóját. Mostanra pedig az egész főváros minden forgalmas kereszteződésében egy hatalmas piros lufi jelzi, az IFA most zajlik. Az IFA Európa legrangosabb szórakoztatóelektronikai kiállítása, így itt mutatják be a legnagyobbak az általuk képviselt legújabb fejlesztési irányokat, a legújabb termékeket, a legújabb trendeket.

Samsung IFA 2012

2012. szeptember 12., 20:55

A Samsung csarnoka volt idén is a legnagyobbnak és legdrágábbnak tűnő bemutató, mindjárt az északi, avagy városi bejárat mellett a komplexum talán legnagyobb belmagasságú csarnokában. Ez volt az egyik legvilágosabb pont a kiállításon, valamint azon kevés helyek egyike ahol komolyan kihasználták a kibérelt terület magasságát is. Belépéskor OLED készülékek tömege fogadott, a mennyezetről lógva és állványokon is. Ami pedig nem OLED volt az a tévéken látható képhez illeszkedő színben pompázó kocka. Mintha csak a Philips Ambilight rendszerét oltották volna hatalmas kockacukrokba.

Philips IFA 2012

2012. szeptember 11., 18:10

A Philips sem tért el attól, ami korábban már bevált. Pavilonjukban nagyjából a 2011-es elrendezést és kialakítást ismétlik, kisebb változásokkal. A Philips csarnoka nagyon emberközpontú lett. Persze a kiállított termékek jelentős része konyhai vagy szépségápolási termék, így ez nem is csoda. Mint valami wellness kiállítás, kávé, gyümölcsök, fogkefék, borotvák és még több kávé. Minden kipróbálható, aminek az egyik eredménye, hogy például borotváknál irdatlan mennyiségű hulladék keletkezik. Persze a szemétkupacok láthatatlanok, mivel rengeteg munkatársuk dolgozik azon, hogy a komfort és a tisztaság a lehető legnagyobb legyen. A bemutató közepén pedig egyedülálló módon, ülőkék vannak körberendezve. A Philips egy kis pihenő, találkozóhelyet alakított ki a csarnokban, aminek minden egyes négyzetméteréért súlyos bérleti díjat kell fizetni.

Hama IFA 2012

2012. szeptember 10., 15:10

Megszokhattuk, ha kiegészítő kellékekre van szükségünk, a Hamától biztos megkapjuk őket. Standjuk, ha nem is a legnagyobb, valószínűleg ide sikerült a legtöbb terméket bepasszírozni. A polcok zsúfoltságig tömve mindenféle gadget termékkel. Mindenütt mobilkütyük, otthoni segédberendezések, perifériák, hozzávalók hordozható eszközeinkhez? a bajor cégcsoport ereje teljében van, és természetesen, újdonságokkal is kecsegtet.

Sony IFA 2012

2012. szeptember 9., 13:25

A Sony az idei IFA-ra ismét különös módon rendezte be a pavilonját. A látogatók könnyen elsétálhattak az amúgy hatalmas csarnok bejárata mellett, hiszen a nyitott kapu mögött semmi nem volt látható, csak egy hosszú és üres folyosó. Aki mégis betévedt, mert hajtotta a kíváncsiság, ki kellett még álljon egy próbát, hiszen az első, bejáratnak tűnő nyílás két oldalán ajtónállók hessegették el az embereket, hogy ez bizony nem bejárat. Szóval tovább kellett sétálni, és úgy 30 méter után szemünk elé tárult a csarnok.

LG IFA 2012

2012. szeptember 9., 10:35

Az LG a 2012-es IFA-ra is szinte pontosan ugyanazt a standot építette meg, amit egy éve. Így idén is hegyekben álltak a passzív 3D szemüvegek amiből mindenki kapott belépéskor, hogy aztán a kiállítóteremben működő megszámlálhatatlan sokaságú tévék mindegyikén élvezhesse a 3D-t. Ráadásul aki az északi, avagy városi bejárat felől érkezett - az egyszerű látogatók többsége ilyen - az mindjárt bele is botlott az LG hatalmas, fogadócsarnoki 3D videofalába. A kolosszális látvány persze csak csalogató volt, a lényeg beljebb volt egy kicsivel.

Yamaha IFA 2012

2012. szeptember 8., 07:05

Terebélyes standján tökéletesen átjön a Yamaha jelenlegi státusza. Készülékei közt dekorációként és emlékeztetve a márka nívós múltjára, régi hifi készülékeket is elhelyeztek. Ezzel kellemes nosztalgiát ébresztenek a látogatókban, ugyanakkor hangsúlyos megjelenést adtak a több színben is kapható otthoni zeneállomásoknak is. Láthattunk megoldásokat, melyekkel a gyártó klasszikus arculatát akarja újraéleszteni. Emellett egy eddig szűk kategóriát egészítettek ki úgy, hogy az új modellek talán túlságosan is a divatra lettek kiélezve.

aptX IFA 2012

2012. szeptember 7., 12:55

Bizonyára sokaknak ismerősen cseng az aptX megnevezés. Egyes felhasználók tudatosan választanak olyan terméket, melynek a csomagolásán e logó látható. Tudatában vannak, hogy ettől az eljárástól az általuk vásárolt szórakoztató-elektronikai berendezés valamiben több és jobb, de vajon miben? Az aptX egy, a Bluetooth-szal kapcsolatos, vezeték nélküli kommunikációt feldolgozó algoritmus. A kodek licenszével rendelkező és értékesítő CSR is részt vett az idei IFA kiállításon, bemutatva technológiájuk előnyeit a látogatóknak.

Pioneer IFA 2012

2012. szeptember 5., 19:15

A Pioneer sziget különlegessége, hogy látogatói a zenehallgatáson kívül megpróbálhatják kiteljesíteni saját muzikális kreativitásukat is. Bárki nekiállhat DJ-zni, a stand szélén tucatnyi típusú diszkópultot üzemeltek be. Ha meguntuk a mixelést, tonnányi mennyiségű autóhifi berendezést tesztelgethetünk ? e két ágazat mindig is a Pioneer védjegye marad. Az elmúlt másfél évben úgy tűnik, "home" vonalon is kezd visszatérni régi önmagához a japán gyártó.

Harman Kardon IFA 2012

2012. szeptember 5., 16:10

A Harman csoport kint is van az IFA-n meg nem is, meg is mutatja magát, meg nem is. Az IFA csarnokai között, a hatalmas rádiótorony körüli területen állnak a Harman sátrai ahová egyszerű látogatók és a sajtó képviselői be sem léphetnek, csak meghívott vendégek előtt nyílnak meg az ajtók. Mint a mesében. A Harman kint is van az IFA-n meg nem is, az új termékeit meg is lehet nézni, meg nem is. Természetesen mi nem hagytuk, hogy olvasóink hoppon maradjanak és bejutottunk, hogy elsőként tudósíthassunk az új modellekről.

Advance Acoustic IFA 2012

2012. szeptember 4., 13:40

Úgy tűnik, az Advance Acoustic nem fél új fába vágni fejszéjét. Reformjaik közt teret kap a vezeték nélküli használat, és a frissülő stílusvilág. Apró, de jelentős újdonságokat mutatnak be az idei IFA kiállításon, elektronika és hangsugárzó kategóriában egyaránt.

Sharp IFA 2012

2012. szeptember 4., 05:50

A Sharp idén ünnepli 100-ik születésnapját. Ennek örömére, az idei IFA-n végre sikerült egy nagy és kimondottan látogatócsalogató standot építeniük. A standon mindenhol feltűntek a nagyobbnál nagyobb LED háttérvilágítású LCD tévék, hol egyszerűen csak tornasorba rendezve, hol házimozi rendszerrel kiállítva. Dicséretesen segítőkész munkatársakkal és ahol kell, ott korrekt tájékoztató táblákkal.

Audio Block IFA 2012

2012. szeptember 3., 19:35

Kicsi standot kapott a német Audio Block, mégis megállás nélkül hömpölyögnek a kíváncsiskodók, meg-megállva minden egyes készülék előtt. Az érdeklődés oka egyszerű: audiofil elektronikák, nem akármilyen külsővel, ugyanakkor viszonylag olcsón. A több mint 400 éves Block család címerét viselő termékek skálája idén nem kis mértékben kiszélesedik.

Beyerdynamic IFA 2012

2012. szeptember 3., 13:15

A Beyerdynamic standját minél közelebbről nézzük, annál jobban meglepődünk. Elég, ha csak odalépünk, máris elénk úszik egy mosolygó arc, és részletes tájékoztatást kapunk bármelyik modellről, mindent kipróbálhatunk. Messziről úgy tűnik, a Beyer fülesek egyformák, talán csak hangzásban különböznek. Valójában az alapvető formán kívül szinte csak különbségekről beszélhetünk. Ráadásul elkészült a gyártó eddigi, talán legjobban ?modifikálható? terméke.

Onkyo és TEAC IFA 2012

2012. szeptember 3., 11:55

Bizalomgerjesztő a stand szélére kiállított plexikamra. Belsejében iszonyatos méretű trafóval büszkélkedő, csúcskategóriás Onkyo házimozi erősítő látható, alkotóelemeire bontva. A japán gyártó továbbra is hű maradt önmagához, viszont bemutatott egy-két új terméket, melyek leginkább a modern vásárlói igényeket tükrözik. Mi több, érdekes dolgok történnek a TEAC háza táján...

Sonos multiroom IFA 2012

2012. szeptember 3., 08:35

A Sonos rendszerek egyszerűségével nehéz felvenni a versenyt. Előnyük, hogy a piac egyik legkönnyebben konfigurálható vezeték nélküli multiroom termékeinek számítanak. Idén is a megszokott módon, sötét színekbe bújtatott standon várják az érdeklődőket, egyetlen újdonságuk nagy port kavar, szó szerint.

Monster IFA 2012

2012. szeptember 2., 16:05

A hangminőség és dizájn tényezők évről évre egyre ritkábban zárják ki egymást. Testreszabható, ténylegesen ékszerként funkcionáló fülesek is felvillantak az amerikai Monster standján. Emellett nem volt hiány példaértékű HDMI kábelekben és a manapság trendi, hordozható hangrendszerekben sem. Rejtélyes módon nem engedték fényképezőgép és kamera használatát, pedig bőven akadt látnivaló.

Dune HD IFA 2012

2012. szeptember 2., 13:40

A Dune az idei IFA-n egy nagyobb és jobban elhelyezett standdal jelent meg, mint a korábbi években, ám az errefelé szokásos show helyett még mindig csak vitrinek, termékek és szakemberek várták a látogatókat. Az idei kiállítás fénypontja a régen beharangozott Dune HD PRO lehetett volna, ami már kimondottan igényes, a helyiek szava járása szerint high-end termék lesz. Ám erről valahogy nem akartak sokat beszélni. A teljesen új kínálatból látszólag csak egyetlen készülékről szerettek volna mesélni, ám arról sokat és sokfélét, ellentmondásoktól sem mentesen. Az új apróság a Connect , ami alig nagyobb egy pendrive-nál, de apró mérete ellenére többet is tud mint a most kifutó TV-101-es modell.

SIM2 IFA 2012

2012. szeptember 2., 08:25

Kicsi, sötét fülke került elénk a színes kavalkádban. Örvénylik az embertömeg, mégis rengetegen sorban állnak e ?doboz? előtt, melynek belsejéből messziről is feltűnik a vetített kép minősége, bár valami nem stimmel. Közelebb érve kiderül, hogy minden rendben, ez ?csak egy 3D kép?, no de nem akármilyen! Itt egy SIM2 C3X LUMIS 3D-S projektor látható, munka közben.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.