Címke

Boston hangfal [5 találat]


Boston Acoustics Classic MKII házimozi hangfalszett teszt

2015. december 16., 10:55

Boston Acoustics CS 260 II házimozi hangfalszettBoston Acoustics Classic Series MKII 5.0 - a kétségkívül hangzatos és blikkfangos termékmegnevezés egy rendkívül előnyös árú, belépő szintű házimozi hangfal szettet takar. Sőt, a jelenlegi, aktuális kedvezmény még vonzóbbá teszi az összeállítást. Mit eredményez az alacsony ár és a belépő kategória kombinációja? Ezt az egyáltalán nem költői kérdést próbáljuk megválaszolni.

Boston Acoustics A 26 állványos hangfal teszt

2015. március 6., 21:10

Boston Acoustics A 26 hifi hangfalA megfizethető hangfalak világa alaposan átalakult, immár a gyártók nagyon sokat képesek elkövetni annak érdekében, hogy a felhasználó őket válassza, vagy egyáltalán elmerüljön a hifi világában. A Boston Acoustics A 26 szépen palástolja az olcsó hangdobozok gondjait, és ettől igencsak meglepődtünk.

Boston Acoustics M 340 álló hangfal teszt

2014. február 20., 13:40

Boston Acoustics M 340 álló hangfalA hifi iránt érdeklődők egyre szélesebb választékot találnak az üzletekben, már amennyiben alaposan körülnéznek. Természetesen a nézelődés kevés a boldogsághoz, amikor hanggal kapcsolatos készülékekről, eszközökről van szó, ezen a helyzeten próbálunk könnyíteni tesztjeinkkel. Bemutatjuk az újdonságokat, persze nem mindent, csak amiket arra méltónak tartunk. Az amerikai Boston Acoustics kis állványos M 25 típusú hangdobozát már teszteltük, most az M sorozat középső háromutas állódobozát, a 340 jelzésűt vetettük alá hosszú nyúzópróbának.

Boston Acoustics M 25 állványos hangfal teszt

2013. augusztus 9., 18:50

Boston Acoustics M 25 állványos hangfalA hifi iránt érdeklődők azt hihetik, hogy itthon csak kevés állványos hangfalat kapni, de ha végignézik korábbi tesztjeinket, ennek pont az ellenkezője derül ki. Gyűjteményünket ezúttal az amerikai Boston Acoustics M 25 színesíti, mely csinos külsejével és nagy teljesítményével próbál kitűnni a tömegből.

Régi vágású, de új hangfalak a Boston Acoustics kínálatában

2013. április 11., 14:05

Boston Acoustic CS 26 II állványos hangfalÚjabb hangfal szériát indított útjára a Boston Acoustics, mely Classic MK2 megnevezéssel már az itthoni kereskedőknél is megvásárolható.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.