Címke

Beyerdynamic fejhallgató [15 találat]


Beyerdynamic DT 1990 PRO stúdió fejhallgató teszt

2020. július 13., 22:55

beyerdynamic DT 1990 PRO fejhallgatóA Beyerdynamic valamilyen oknál fogva kevéssé ismert név a fejhallgatók piacán, holott termékeik minősége és kidolgozása a legnagyobb nevek közé emeli e gyártót. Mai tesztünkben egy kifejezetten professzionális munkára szánt, ám zenehallgatásban is remek teljesítményt kínáló modellel, a DT 1990 PRO-val ismerkedünk meg. A méretes, igényesen kidolgozott füles nem okozott csalódást, mindenhol kiválóan megállta a helyét.

Beyerdynamic Lagoon ANC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2020. március 2., 08:15

Beyerdynamic Lagoon ANC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA travel fejhallgatók világa izgalmas téma a gyártók számára, hiszen sokan hajlandók a vezeték nélküli kényelemért és kellemes hangért akár sokkal magasabb összeget is áldozni, mint amennyibe mondjuk egy stúdió fejhallgató kerül. Utóbbi a Beyerdynamic szakterülete, de ideje volt már, hogy végre bizonyítsák rátermettségüket az utazós kategóriában is!

Beyerdynamic DT 150 monitor fejhallgató teszt

2019. október 16., 05:10

Beyerdynamic DT 150 fejhallgatóA Beyerdynamic fejhallgatók igen kedveltek és elterjedtek pro-audio körökben. Stúdiók, hangmérnökök, művészek használják nagy elégedettséggel modelljeiket, nem véletlenül. A DT 150 viszonylag alacsony áron kínál kiemelkedő minőséget hangzás és kialakítás terén is.

Beyerdynamic T1 2nd Generation fejhallgató tesz

2018. november 6., 14:15

Beyerdynamic T1 2nd gen fejhallgatóMára egyre nehezebb behatárolni, hogy hol kezdődik és hol ér véget a high end. Utóbbi egyik fő okozója, hogy az árak is extrém magasságokba törnek. A Beyerdynamic második generációs, jelenlegi zászlóshajó T1 fejhallgatója éppen az árával hívta fel magára figyelmünket. Ha egy ennyire nagy és patinás gyártó bőven félmillió forint alatt tudja adni tudása legjavát, akkor még van remény!

Beyerdynamic A 2 fejhallgató erősítő teszt

2018. június 29., 21:30

Beyerdynamic A 2 fejhallgató erősítőNincs könnyű dolga annak, aki fejhallgató erősítőt keres, rengeteg régi és új névvel találkozunk, ártól függetlenül szinte minden hifi bolt polcain találunk opciókat. De mit nyújt a csúcskategória? Mit válasszunk akkor, ha csak egy fejhallgató erősítőt szeretnénk, de olyat, ami bármit tisztességgel meghajt? A Beyerdynamic úgy tűnik, tudja kérdésünkre a választ.

Beyerdynamic Amiron Home hifi fejhallgató teszt

2018. június 19., 14:25

Beyerdynamic Amiron Home hifi fejhallgatóA Beyerdynamic Amiron Home debütálásával az otthonülő zenehallgatót veszik célba. Immár évek teltek el a Tesla hangszórók bemutatkozása óta, de a kezdeti hiányosságokat le lehet ennyi idő alatt küzdeni?

Beyerdynamic Aventho Wireless Bluetooth fejhallgató teszt

2018. március 19., 15:45

Beyerdynamic Aventho Wireless Bluetooth fejhallgatóA vezeték nélküli fejhallgatóknál mára szinte minden elképzelhető szolgálatást ellőttek - vagy mégsem? A Beyerdynamic Aventho Wireless bizonyos értelemben megtanulja a hallásunkat úgy, hogy kifejezetten a mi fülünkre szabott hangot nyújtson.

Beyerdynamic Custom Street fejhallgató teszt

2017. szeptember 19., 08:45

Beyerdynamic Custom Street fejhallgatóRitka és mégis emlékezetes esemény, amikor Beyerdynamic terméket tesztelhetünk. A Custom Street képes értünk megváltoztatni kinézetét és hangját is - mi másra vágyhatnánk még?

Beyerdynamic T 90 hifi fejhallgató teszt

2015. január 13., 10:30

Beyerdynamic T 90 hifi fejhallgatóElérkezett az ideje, hogy kipróbáljunk egy otthoni felhasználásra szánt, Tesla hangszórós Beyerdynamic fejhallgatót. Ezúttal a T 90 típust láttuk vendégül, mely a gyártó kínálatában a felső középkategória megtestesítője.

Beyerdynamic DT 880 és DT 990 fejhallgatók tesztje

2014. szeptember 2., 08:10

Beyerdynamic DT 880 és DT 990 fejhallgatókA mai tesztünkben szereplő fejhallgatók hosszú évek óta léteznek a Beyerdynamic kínálatában, a hifisták körében mai napig népszerűek, holott régi fényük mára kissé megkopott. De minek köszönhető a sikerük? Cikkünkben többek között erre adunk választ.

Beyerdynamic DT 235 már fehérben is

2014. augusztus 4., 14:45

Beyerdynamic DT 235 fejhallgató fehér kivitelbenSzerkesztőink kedvenc belépő kategóriás, otthoni felhasználásra szánt fejhallgatója, a Beyerdynamic DT 235 immár fehérben is kapható, a trendi felhasználók nem kis örömére.

Beyerdynamic Custom One Pro fejhallgató teszt

2014. március 18., 09:45

Beyerdynamic Custom One Pro fejhallgatóRégen nem létezett olyan kifejezés, hogy divatfejhallgató. Ma már mindenhol ilyenekkel találkozunk, a tarka-barka, dizájnos fülesek zenei világ ékkövei, persze hogy a hangjuk milyen, az más kérdés. A lényeg, hogy ebben a világban ritkán találunk egyszerre egyedi és jó megoldásokat. Most a Beyerdynamic tett egy próbát a Custom One Pro fejhallgatóval. És ehhez nekünk is akad egy-két szavunk!

Beyerdynamic DTX 501 p fejhallgató teszt

2013. december 9., 17:25

Beyerdynamic DTX 501 p fejhallgatóA tavalyi IFA kiállításon volt szerencsénk rápillantani a Beyerdynamic legfrissebb fül- és fejhallgatóira, a felhozatal  ígéretes volt. Azonban egyes termékek piacra kerülése a szokásosnál hosszabb ideig tartott. Sokáig váratott magára pl. a Beyerdynamic DTX 501 p összecsukható, utcai fejhallgató, mely belépőkategóriás léte ellenére tartogat néhány meglepetést.

Beyerdynamic DT 235 fejhallgató teszt

2012. február 8., 15:15

Mai tesztalanyunk azért érkezett, hogy helyreállítson olyan problémákat, amivel sokak küzdenek, többek közt jómagam is. A szomszéd múltkor már becsöngetett, hogy legyek szíves és ne nézzem olyan hangosan a Batmant, mert Joker már az Ő teájába is beleröhög. Házimozi erősítőm sokat fogyaszt, magas volt a villanyszámla és szűk költségvetésből kellett kitalálni valami megoldást ezekre az örökös gondokra ? aztán jött a Beyerdynamic fülese, bizonyos DT 235-ös típus?

Beyerdynamic T50p mobil fejhallgató teszt

2011. november 22., 08:15

Nem is volt oly rég: alig több mint egy éve, hogy a konkurensek, elsőként a Beyerdynamic, magukhoz tértek a Sennheiser HD800-as fejhallgatója által okozott kisebbfajta sokkból és elkészültek a megfelelő válasszal. A HD800 kihívása ugyanis így szólt: drasztikus előrelépés a hangminőség, a technológia és a dizájn terén egyszerre. Kis késéssel vette a lapot a Beyer és "Tesla technológia" összefoglaló néven útjára bocsátotta a Sennheiser ellenfelét, amelyből az elmúlt egy évben egy egész termékcsalád nőtte ki magát.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.