Címke

Atlantic Technology [17 találat]


Az Atlantic Technology is belép a multiroom hangfalak piacára

2018. június 22., 14:55

Atlantic Technology Gatecrasher 1 multiroom hangfalAz Atlantic Technology sem szemléli tovább tétlenül, ahogy a világ elrobog a klasszikus hifi eszközök mellett. A Gatecrasher 1 a gyártó új, multiroom képes hangfalcsaládjának első tagja, bőséges szolgáltatáskészlettel igyekszik bebiztosítani a márka helyét a piacon.

Mennyezeti hangszóró, házimozi rendszerekhez

2015. június 5., 08:25

Atlantic Technology IC-6 OBA mennyezeti hangfal

Az Atlantic Technology egyik legfrissebb, IC-6 OBA típusú, falba süllyeszthető hangszórója sok nappaliba ideális megoldás lehet ?magassági csatornának?, mivel a hagyományos hangfalakkal ellentétben, gyakorlatilag láthatatlan.

Bővül a Dolby Atmos-képes hangfalkínálat

2014. november 20., 07:05

Atlantic Technology 44-DA Dolby Atmos hangfalSzép lassan szivárognak az információk a neves hangfalgyártók által készített, Dolby Atmos szabványnak megfelelő hangsugárzókról. Ezúttal az Atlantic Technology készítette el, 44-DA néven boltokba kerülő szatellit sugárzóját.

Atlantic Technology FS-5000 házimozi hangfal teszt

2014. június 10., 14:50

Atlantic Technology FS-5000 házimozi hangfalVan olyan környezet, ahova hiába szeretnénk minőségi hangzást - vagy a belsőépítészet, vagy a feleség szent akarata miatt, stb. - képtelenség nagy házimozi hangfalakat elhelyezni. Van már egy jó házimozi erősítőnk, van hely a háttérsugárzóknak, de a TV köré, a padlóra semmilyen domináns tárgy nem kerülhet. Mit lehet ilyenkor tenni? A hangprojektor-kinézetű Atlantic Technology FS-5000 leginkább ilyen szituációkhoz lett kitalálva. Főleg mozizásra alkalmas, de arra nagyon!

Audio & Vision SHOW 2013 - Home Movie

2013. november 21., 09:15

Audio and Vision Show 2013 Home MovieA Home Movie kétfelé pozícionálta bemutatásra szánt termékeit, szinte hangsúlyozva a hifi, és a házimozi közti eltérést. Ettől függetlenül, a zenehallgató helyiségben több termék is akadt, mely sugallta a Home Movie erősségét, a minőségi házimozi komponenseket.  Azok a döbbenetes méretű SVS mélyládák?

Runco projektor az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 12., 13:15

Runco LS-5 házimozi projektorA felső kategóriás projektorok világát testközelből, szinte tapinthatóan fogja a látogatók elé tárni a Home Movie, akinek bemutató helyiségében Runco házimozi projektor képét tekinthetnek meg a látogatók, egy finoman szólva is rendkívüli hangprojektor társaságában.

Runco projektor az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. november 12., 13:15

Runco LS-5 házimozi projektorA felső kategóriás projektorok világát testközelből, szinte tapinthatóan fogja a látogatók elé tárni a Home Movie, akinek bemutató helyiségében Runco házimozi projektor képét tekinthetnek meg a látogatók, egy finoman szólva is rendkívüli hangprojektor társaságában.

Home Movie az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 17., 17:30

SVS mélyládákA Home Movie helyiségében több olyan készülék is bemutatásra kerül, melyekért már külön-külön is érdemes minden hifi/házimozi érdeklődőnek eljönnie a kiállításra!

Home Movie az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 17., 17:25

SVS mélyládákA Home Movie helyiségében több olyan készülék is bemutatásra kerül, melyekért már külön-külön is érdemes minden hifi/házimozi érdeklődőnek eljönnie a kiállításra!

Atlantic Technology H-PAS PowerBar 235 hangprojektor teszt

2013. június 12., 12:55

Atlantic Technology PowerBar PB-235 hangprojektorAz Atlantic Technology H-PAS hangfalai már több ízben megleptek minket. Ezúttal újabb érdekességet teszteltünk a PowerBar 235 személyében. Ennyire masszív hangprojektort még nem láttunk és nem hallottunk!

Atlantic Technology AT-2 állványos H-PAS hangfal teszt

2013. február 22., 08:20

Atlantic Technology AT-2 állványos H-PAS hangfalEmlékeztek még a korabeli viccre? (Milyen a szovjet törpe? Hát óriási!) Minden bántó él nélkül, a legteljesebb elismerés jeléül jutott az eszünkbe ez, az elmúlt korszakot leíró összekacsintás az Atlantic Technology AT-2 mini-monitorának meghallgatása alatt. Szimpátiánkat már a megszólalás előtt kivívta a Massachusetts-ből érkezett jövevény. A dupla-doboz csomagolás, a tükörfényes zongoralakk fényezés, a szokványos selymet felváltó igényes perforált fémlemez előlap a múltban mind-mind jó ajánlólevélnek bizonyultak.

Atlantic Technology H-PAS Soundbar

2013. január 2., 14:20

Atlantic Technology PB-235 H-PAS PowerBarAz Atlantic Technology különleges H-PAS rendszerű hangsugárzóit már jól ismerjük, melyek döbbenetes mélyhangokat tudnak létrehozni. Nem árt tudni azonban, hogy Soundbar készüléket is gyárt a cég, melybe rejtélyes módon sikerült beültetni az említett technológiát.

Moziszoba

2012. október 13., 10:05

A házimozi fogalom mára csaknem elvesztette eredeti jelentését, ráragasztják mindenre, ami némi térhatású hangot ad, ettől a téma iránt lelkesedő megszállottaknak borsódzik a háta. Ennek az érzésnek a kellemesebbik változatát az igazi házimozik váltják ki az emberekből, például az, amit az alábbiakban mutatunk be Önöknek.

Pontosan olyan, mint a moziban

2012. szeptember 21., 10:25

Vastag plüss szőnyeg, valódi moziból származó székek, persze újrakárpitozva és festve, kényelem és letisztultság. Belakta új otthonát a Home Movie.

Falakat dönt az AT-2 H-PAS monitorsugárzó

2012. június 5., 06:35

135 mm-es membránjai ellenére 41 Hz-ig levándorol az Atlantic Technology AT-2 monitora, ami álló frontoknál is egész jó adatnak számít.

Atlantic Technology AT-1 H-PAS álló hangfal teszt

2012. május 25., 17:15

Nem tudni, hogyan teszi, egy biztos: ahol igazán meg tudjuk hajtani a nagy múltú Atlantic Technology AT-1 névre hallgató, szelídített szörnyetegét, ott kő kövön nem marad. Átlagosnak tűnő specifikációkat közöl a gyártó, amiket másodszorra olvasva már homlokunkat ráncoljuk, érthetetlenül: elírták volna? Nem, elvileg tényleg képes rá. Egyszerűen hihetetlen!

Atlantic Technology AT-1 hangfal

2011. augusztus 19., 08:40

Az amerikai székhelyű, multicsatornás hangsugárzóiról ismert gyártó, az Atlantic Technology most egy forradalmian új, saját szabadalmán alapuló új álló hangsugárzót mutatott be AT-1 néven.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.