Címke

AURUM hangfal [5 találat]


Univerzális hangfalat épített a quadral

2015. augusztus 14., 12:25

quadral AURUM PHASE VIII hangfalAz általunk is már több ízben említett quadral cég kínálatába új hangsugárzó került, melynek fő előnye, hogy sztereó és házimozi rendszer építéshez is bevethető, sőt, akár Dolby Atmos hangfalnak is használható.

quadral AURUM ALTAN VIII és AURUM ALTAN aktiv hangfal teszt

2015. március 12., 17:30

quadral AURUM ALTAN VIII hifi hangfalA quadral háza táján, rohamos iramban folynak a fejlesztések, ezért már a nyolcadik verziójú, ribbon magas sugárzóval szerelt AURUM ALTAN-t vehettük fülügyre, egy részletes teszt erejéig. A hangfalat, a kábeleket és az elektronikákat a Stream Audio biztosította nekünk, melyeket egy páncélozott autóval szállítottak tesztlaborunkba. Nem aprózták el, ezért kábelekből egy komplett HiDiamond csomagot kaptunk, Audia CD-játszóval és előfokkal. A nívós társaság kézzelfogható előszele volt egy remek tesztnek és néhány hetes éberalvásnak.

quadral történelem

2015. március 3., 16:45

quadral - Volker Schwerdtfeger MagyarországonNemrég Budapesten, a Stream Audio-nál járt Volker Schwerdtfeger a quadral kereskedelmi igazgatója, akivel egy egész délelőttöt átbeszélgethettünk.

quadral AURUM aktív hangfalak

2014. január 15., 10:20

AURUM ALTAN AKTIV hangfalNemrég a quadral AURUM is csatlakozott azon gyártók táborához, melyek aktív hangfalakkal színesítik kínálatukat.

Aurum Phonologue és quadral hangfalak a Stream Audio kínálatában

2013. december 13., 11:40

Aurum hangfalVégre ismét kaphatók Magyarországon az AURUM Phonologue és quadral* hangfalak! A Stream Audio Kft. kizárólagos disztribútori státuszban vállalta fel a márka képviseletét, mely szülőhazájában messze az egyik legelismertebbnek számít. 

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.