Címke

ébresztőóra [3 találat]


Geneva Model S iPod/iPhone dokkoló hangrendszer teszt

2013. július 4., 11:10

Geneva Model S iPhone dokkoló hangrendszerAz ébresztőórás rádió elnevezés hallatán sokan egy lapos fekete műanyag dobozkára asszociálnak, elején élénk zöld vagy piros számlappal. Ezek a készülékek jó célt szolgálnak, más kérdés, hogy a reggelente harsogva megszólaló, recsegő hangszóróik nem sokkal adnak kellemesebb hangot a sztenderd vekker csörömpölésénél. A svájci Geneva cég úgy döntött, piacra dobja az ébresztőórás rádiók (és iPod dokkolók) Rolls Royce-át, egy elegáns ébresztőt, melynek alapvető célja nem különb az előbb leírtaknál. Mégis, az általunk tesztelt Geneva Model S többet nyújt az "ébredjünk minőségi hangra" elvnél. Egyedi stílussal bír.

Geneva WorldRadio ultrakompakt Bluetooth hangrendszer teszt

2012. december 20., 19:55

Geneva Sound System WorldRadio ultrakompakt hangrendszerSzokatlan gyorsasággal debütált kis hazánkban a Geneva legújabb mobil hangrendszere. A svájci székhelyű, hangtechnikát és dizájnt előszeretettel ötvöző cég nemrég piacra dobott produktuma ezúttal egy DAB+/FM tuner, egyben vezeték nélküli hangsugárzó, és elboldogul 230 voltos elektromos csatlakozás nélkül is. Más kérdés, hogy a Geneva WorldRadio kompakt doboza milyen hangzásra képes ? ez tesztünkből kiderül.

Geneva Model XS mobil ultrakompakt hangrendszer teszt

2011. december 27., 10:50

A szórakoztató-elektronika világa gyakran rejteget számunkra meglepetéseket, melyek végül elnyerik tetszésünket és nem tudjuk kiverni őket a fejünkből. A meglepetések mellett akár márkánként lelhetünk olyan megoldásokra, melyek az adott szériát, vagy terméket már messziről leleplezik - nincs ez másképp a prémium kategóriával sem, ahol az ár csak sokadik szempont, a kinézet és a teljesítmény viszont meghatározó. Ezúttal ezt a prémium szintű teljesítményt és vizualitást egy közel sem hétköznapi készülék, a Geneva XS személyében tapasztaltuk meg.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.