array(3) { ["menu"]=> string(5) "teszt" ["main"]=> string(11) "fejhallgato" ["sub"]=> string(11) "fulhallgato" }

Fejhallgató

Monster iSport Victory és iSport Intensity Bluetooth sportfülhallgatók tesztje

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2017. március 30., 18:40

Monster iSport Victory Bluetooth sportfülhallgatóSokan szeretnék tudni, hogy milyen fülhallgatót vegyenek futáshoz vagy aktív testmozgáshoz. Léteznek kimondottan e célra fejlesztett modellek, mint például a Monster Victory és Intensity. E fülesek olyannyira ergonómia-centrikus felépítésűek, hogy immár telefonunkhoz sem kell csatlakoztatni őket, hiszen vezeték nélküliek.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2017. március 20., 23:45

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless Bluetooth fülhallgatóA korábban általunk is tesztelt MOMENTUM In-Ear mai napig az egyik legjobb hifi fülhallgató, ami elérhető a 30 000 forint alatti kínálatban. Vendégül látttuk nemrégiben debütáló, vezeték nélküli változatát is, róla szól mai cikkünk.

House Of Marley Nesta EM-FE033 in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / belépő kategória

2017. január 31., 18:25

House of Marley Nesta EM-FE033 fülhallgatóA Marley háza táján nagy pörgés figyelhető meg, csupa új termékkel, melyek közül ezúttal egy ígéretes fülhallgatót ragadtunk ki. A Nesta több hasznos adottsággal is rendelkezik, melyekkel azt sugallja, hogy ő a költséghatékony gondolkodású zenekedvelők kincse.

JBL Under Armour Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2017. január 25., 16:15

JBL Under Armour Heart Rate Bluetooth sportfülhallgatóA JBL ütős opciót mutatott fel azoknak, akik vezeték nélküli fülhallgatót keresnek, kimondottan testmozgáshoz. A korábban általunk is tesztelt Reflect Mini BT után azonban még nem elégedtek meg ennyivel. Most az Under Armour céggel kooperálva hoztak létre egy olyan sportfülhallgatót, amihez foghatót mi még nem láttunk.

Astell&Kern AK T8iE Mk II high end fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2017. január 3., 16:50

AK T8iE Mk II high end fülhallgatóAz Astell&Kern eszközökben rejlő lehetőségek kihasználásához értelemszerűen komoly füles is kell. Az egyre táguló kínálat prémium ágazatában immár e cég is képviseli magát. Kíváncsian vettük kézbe az első hozzánk érkezett AK fülhallgatót, mely valójában nem teljesen a saját termékük, de nem is baj.

AKG N40 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2016. december 19., 06:05

AKG N40 fülhallgatóEgyre több hifi komponensen találkozunk az aranyozott Hi-Res Audio emblémával a belépőszinttől a high end kategóriáig. Ennek alapján egyre nehezebb megítélni, hogy mely termék érdemeli meg valóban az említett cédulát. Akárhogy is, mi azt gondoljuk, az N40 határozottan megérdemelte, hogy ráaggassák. Hogy miért, azt kifejtjük mai cikkünkben.

Denon AH-C821 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2016. november 30., 08:15

Denon AH-C821 fülhallgatóTeszteltünk már basszusbajnok mélysugárzókat és hangfalakat, a fülhallgatók világában azonban ritkán találkoztunk ilyesmivel. Logikus, hiszen a parányi, hallójáratba illeszkedő rendszerek esetében nehéz egyetlen hangszóróval dögös mélyhangokat és tiszta magas frekvenciákat egyidejűleg megvalósítani. Most a Denon aktuális csúcs fülhallgatóját teszteltük le, amely az előbbi feladatot úgy tűnik, sikeresen teljesítette.

JBL Reflect Aware fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2016. október 17., 11:45

JBL Reflect Aware fülhallgatóKi ne hallotta volna a legújabb híreket? Az Apple eltemette a Jack csatlakozót, ezáltal teljesen új kategóriához engedte hozzáférni a fejhallgató specialistákat. Ezúttal a JBL Reflect Aware-t próbáltuk ki, mely egyik fő különlegessége, hogy Lightning csatlakozós, de sok mást is tud.

Klipsch R6 BT vezeték nélküli fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2016. szeptember 23., 19:55

Klipsch R6 BT Bluetooth fülhallgatóFülvégre kaptuk a Klipsch R6 BT fülhallgatót, mely a kábelmentes élményre törekvők számára érdekes megoldás lehet, feltéve, ha inkább dinamikus, erőteljes hangélmény a cél.

JBL Reflect Mini BT vezeték nélküli sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2016. szeptember 2., 17:45

JBL Reflect Mini BT sportfülhallgatóKipróbáltuk futva, kerékpáron, ugráló kötelezve és Kettlebell edzésen is a JBL Reflect Mini BT vezeték nélküli fülhallgatót, mely a jelek szerint napjaink legkiforrottabb sportfülhallgatója.

Grado GR8e és GR10e fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2016. augusztus 25., 10:35

Grado GR8e GR10e fülhallgatóIsmét bebizonyosodott, hogy az előítélet nem hasznos, főleg akkor, ha a külsőségeken akadunk fenn. A Grado GR8e és GR10e ugyanis senkinek nem ajánlható a megjelenése és kivitele alapján. Aztán meghallgattuk őket, és véleményünk 180 fokot fordult. Ezek ugyanis nem akármilyen fülhallgatók.

Klipsch Reference X20i fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2016. június 9., 20:55

Klipsch Reference X20i fülhallgatóA Klipsch Reference X20i speciális hangszóró technológiát tartalmaz, emellett küllemében, felépítésében is többet mutat fel a széles átlaghoz képest. De kinek éri meg invesztálni a fülhallgatóba, melynek ára egy jobbfajta okostelefonéval vetekszik? Audiofilek, tessék tovább olvasni!

Klipsch Reference XR8i Hybrid in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2016. június 2., 14:50

Klipsch XR8i Hybrid fülhallgatóKétutas, hallójáratba illeszkedő fülhallgató egy veterán amerikai hangfalgyártótól. Mennyire ígéretesen hangzik, pedig még el sem merültünk a részletekben. Márpedig az ördög a részletekben lakozik.

Sennheiser CXC 700 aktív zajzáras fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / zajzáras fülhallgató

2016. április 7., 09:45

Sennheiser CXC 700 zajzáras fülhallgatóMég mindig próbálunk magunkhoz térni a HD 800 S által okozott bódulatból, ezért kimentünk sétálni egy kicsit. De zene nélkül unalmas odakint lenni, ráadásul a jó kis hifi fejhallgatót utcára nem vihetjük magunkkal. De ugyebár a külvilág zaja nehezen elviselhető. Mi a teendő? Elméletileg egy CXC 700 minden bajunkat megoldja, ha hangos környezetben szeretnénk zenét hallgatni (dobhártya gyilkolás nélkül).

JBL Reflect Response Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2016. március 15., 18:30

JBL Reflect Response Bluetooth sportfülhallgatóKezdetben vala a hang... Egy nyúlfarknyi hiperugrással az időben pedig már téglaméretű berendezéseket hordtunk magunknál, hogy kedvenc zeneszámaink elkísérjenek bennünket. Napjainkra a szórakoztató-elektronikai és zeneipar olyan erővel ontja magából a különféle specifikus igényeket kiszolgáló eszközöket és zeneszámokat, hogy bátran kijelenthetjük: "nem is tudtuk, hogy ennyi mindenre szükségünk van". A JBL tudja. Legújabb, sportolásra alkalmas, vezeték nélküli fülhallgatója, a Reflect Response egy új dimenziót teremt a kategóriáján belül. De vajon azt kapjuk meg tőle, amire sportolás közben a leginkább szükségünk van?

Klipsch Reference X6i in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2016. március 9., 20:25

Klipsch Reference X6i in-ear fülhallgatóAki prémium fülhallgatót keres iPhone, iPad vagy más Apple eszközei mellé, nézze meg közelebbről a Klipsch X6i modelljét! Mi is ezt tettük, sőt, alapos tesztnek vetettük alá a cég korábbi sikeres R6i fülesének továbbfejlesztett változatát, amely esztétikus és profi csomagolásban érkezett hozzánk. Hamarosan azt is megtudtuk, hogy egy igazán figyelemre méltó, lineáris hangzással megáldott fülhallgatót kapunk a 60 000 forintos vételárért cserébe.

Harman Kardon SOHO II NC aktív zajzáras fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / zajzáras fülhallgató

2016. február 25., 09:30

Harman Kardon SOHO II NC zajzáras fülhallgatóA Harman Kardon SOHO II NC-vel zsebre vághatjuk a süketszobák nyugalmát, és akár a metrón ülve is nekiállhatunk kellemesen, nyugodtan zenét hallgatni, anélkül, hogy halláskárosodást kapjunk. Nyugodtabb hétköznapok, több zenével, ezt sugallja a marketing. Mai cikkünkben pedig kifejtjük, hogy mit kapunk a gyakorlatban.

JBL Everest 100 Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2016. február 18., 19:55

JBL Everest 100 Bluetooth fülhallgatóKicsi, könnyű és jó hangú fülhallgatót dobott piacra a JBL, amely minden bizonnyal nagyon népszerű lesz. Az Everest 100 Bluetooth fülhallgató vezeték nélkül teszi a dolgát, így teljesen alkalmas arra, hogy például egy hosszabb edzés monotonitását megtörje, vagy séta közben kedvenceinket hallgassuk. Olyan apró, hogy szinte észre sem vesszük, és teljes mértékben ellenáll a mindennapok kihívásainak. Az már szinte csak hab a tortán, hogy telefon headsetként is funkcionál, sőt a zenelejátszás vezérlése is többet jelent, mint pusztán a hangerő szabályozása.

Bose SoundTrue Ultra in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2016. február 3., 16:25

Bose SoundTrue Ultra fülhallgatóKicsit sportos és teljesen amerikai fülhallgatót teszteltünk. Illetve, ezúttal egy kicsit a fülhallgató tesztelt minket...

AKG N20 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. október 7., 06:05

AKG N20 fülhallgatóAkár Android, akár iOS, mindkettőhöz jól jön egy minőségi füles! Az AKG az N20 piacra dobásával jelzőrakétát lőtt azoknak, akik a hallójáratba illeszkedő fülhallgatók és a középkategóriás hifi fejhallgatók előnyét szeretnék, egyetlen eszközre szűkítve. 18 gramm, maradhat?

FiiO EX1 IEM fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. szeptember 21., 13:00

FiiO EX1 fülhallgatóAbban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy elsők között próbáltuk ki a FiiO első fülhallgatóját. Az EX1 segített megérteni a titán hangszórók karakterisztikai adottságait, ugyanakkor bebizonyította, hogy a minden körülmények közt hallható, kristálytiszta részletekért nem kell feltétlenül százezreket kiadni.

Yamaha EPH-M200 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. augusztus 21., 16:00

Yamaha EPH-M200 fülhallgatóMai cikkünk szereplője olyan cégtől származik, amely már több évtizede, több fronton képviseli magát az audio termékek piacán. Hogy kinek mennyire éri meg beszerezni egy EPH-200-at? Pontosan erre adunk választ mai cikkünkkel!

Sennheiser CX 3.00 és CX 5.00 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. augusztus 13., 19:25

Sennheiser CX 5.00 fülhallgatóKorábban kitértünk a Sennheiser éppen aktuális, utcai felhasználásra szánt, belépő kategóriás fülhallgatóira, melyek kb. 10000 Ft-ért lényegesen jobb hangminőséget nyújtottak a mobiltelefonokhoz mellékelt, gyári megoldásokhoz képest. Ezúttal egy szinttel feljebb léptük, és a következő lépcsőfokon elérhető CX 3.00 valamint CX 5.00 típusokat tettük próbára, hogy kiderítsük: mit kapunk némi felárért cserébe?

AKG K3003 high end fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2015. augusztus 3., 16:20

AKG K3003i high end fülhallgatóRendszeres olvasóink megszokhatták, hogy szerkesztőségünkben sokszor vendégeskednek magasabb kategóriába tartozó fülhallgatók. Ritka pillanathoz érkeztünk, ugyanis a mai cikkben bemutatott AKG K3003 minden szempontból maga mögé utasítja az összes hallójáratba illeszkedő rendszert, amit eddig kipróbáltunk. Talán ez a világ legjobb fülhallgatója? Tesztünkből minden kiderül!

JBL Synchros Reflect BT Sport Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2015. június 25., 16:00

JBL Synchros Reflect BT Sport Bluetooth sportfülhallgatóEzúttal a JBL kínálatából próbáltuk ki a Synchros Reflect BT, vezeték nélküli fülhallgatót, ami bizonyos értelemben a legjobb sportfüles, amivel eddig találkoztunk. Vegyes érzésekkel fogtunk hozzá a teszteléshez, mert ez a modell elsősorban sportolóknak, és nem hifi rajongóknak készült, de pozitívumainak köszönhetően mégis megkedveltük.

Sennheiser OCX 686G, PMX 686G és CX 686G sport fülhallgatók tesztje

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2015. június 11., 10:05

Sennheiser OCX 686G sportfülhallgatóKipróbáltunk három, sportolóknak szánt fülhallgatót a Sennheiser kínálatából, melyek közül mindegyik kicsit más területet céloz meg. Aki tudni akarja, hogy milyen fülest érdemes választani futáshoz, kerékpározáshoz, evezéshez vagy éppen gyúráshoz, annak érdemes beleolvasnia mai cikkünkbe!

Grado iGi in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. június 4., 07:05

Grado iGi in-ear fülhallgatóNemrég szem- és fülügyre vehettünk egy otthoni felhasználásra szánt Grado hifi fejhallgatót, mely pozitív emléket hagyott maga után. Mint kiderült, a brooklyni cég fülhallgatókat is készít, így kíváncsian vettük kézhez, a méretéből adódóan, utcai használatra is kiválóan alkalmas iGi típust.

ADL EH008 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2015. március 26., 10:15

ADL EH008 hifi fülhallgatóAz Alpha Design Labs kínálatában immár rengeteg termékkel találkozhatunk. Ezeknek egy részét már szerkesztőink is kipróbálták, és voltak közöttük sikeres (GT40 DAC), valamint kevésbé sikeres (H118 fejhallgató) versenyzők. Most az EH008 fülhallgatót próbáltuk ki, remélve, hogy elfeledteti velünk a H118 által keltett csalódottságot. Nos, meglepődtünk.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2014. december 22., 05:55

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgatóAz utcai felhasználásra szánt fülhallgatók rengeteget fejlődtek az utóbbi években. A Sennheiser termékein is folyamatos előrelépések tapasztalhatóak, ráadásul a gyártó kínálata is rendkívül dinamikusan bővül. Nemrégiben a sikeresen debütált MOMENTUM termékcsalád kapott egy tagot, mely nagyobb testvéreivel ellentétben már nem fejhallgató, hanem fülhallgató, ezáltal mérete és ára is kisebb. És a hangja? Cikkünkből minden kiderül!

Sennheiser CX 1.00 és CX 2.00 fülhallgatók tesztje

fülhallgató teszt / belépő kategória

2014. december 9., 11:05

Sennheiser CX 2.00 fülhallgatóSokak számára az ideális, telefonhoz mellékelt gyáritól jobb minőségű fülhallgató, a 10 000 Ft körüli kategóriát jelenti, és ebben a mezőnyben hihetetlenül nagy a túlkínálat. A Sennheiser mostanában újította fel CX szériás fülhallgatóit, melyeket azonnal le is teszteltük. Most először éreztük igazán, hogy a német cég mikroszkóppal sandít konkurensei felé, és igyekszik mindenki gyengeségéből tanulni. De mennyire sikerült? Cikkünkben eláruljuk.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.