2013. november 16-17. Hilton Budapest WestEnd

Partnereink

Média partnereink

Hírek

Andramedia Kft. az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Az Andramedia Kft. bizonyos szempontból kakukktojásként jelenik meg rendezvényünkön, jóllehet, pont általuk lesz még színesebb és teljesebb a felhozatal. Ugyanis Ők nem hangrendszerekkel, nem lejátszó berendezésekkel foglalkoznak, hanem szakértelmük magára a hangra, egész pontosan a hang audiofil színvonalú felvételére, rögzítésére irányul.

SIM2 CRYSTAL CUBE házimozi projektor

SIM2 CRYSTAL CUBE házimozi projektorA SIM2 bemutatta a Domino sorozat legújabb tagját, a CRYSTAL CUBE házimozi projektort, mely megérkezett a Házimozi Stúdióhoz és egyúttal az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításra.

Audio Mekka az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

AudiolabAz Audio Mekka Kft. három kiemelt különlegességet hoz magával az idei Audio & Vision SHOW 2013 kiállításra: többek közt, a Mission hangilag és külsőleg is szépre sikerült SX szériás hangfalait, továbbá egy Audiolab elő-végfok párost és végül, de nem utolsósorban egy AirPlay kompatibilis hangrendszert a Bose műhelyéből!

Nagyszabású házimozi az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Revel Performa 3 hangfalAz idei kiállításra a Házimozi Stúdió magával hozza az amerikai Revel cég prémium kategóriás hangsugárzóit, melyek megfelelő meghajtását brit Arcam elektronika fogja biztosítani, emellett látogatóink megtapasztalhatják, milyen a kifogástalan minőségű vetített kép, egy SIM2 projektor tolmácsolásában. Nem lesz nehéz megtalálni az ő szobájukat: csak kövessük azt a bizonyos mennydörgést!

Sony az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Sony HAP-Z1ES HDD médialejátszóKülönös, hogy épp a Sony, a CD egykori szülőatyja hoz olyan sztereó újdonságokat az idei Audio & Vision SHOW kiállításra, melyek szükségtelenné teszik, sőt, technikailag messze túlszárnyalják a kompaktlemezt. Bizony, úgy tűnik, a Sony szorgalmasan küzd az audiofil zenerajongók elismeréséért!

Runco projektor az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Runco LS-5 házimozi projektorA felső kategóriás projektorok világát testközelből, szinte tapinthatóan fogja a látogatók elé tárni a Home Movie, akinek bemutató helyiségében Runco házimozi projektor képét tekinthetnek meg a látogatók, egy finoman szólva is rendkívüli hangprojektor társaságában.

Audia az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Audia Strumento No1 sztereó előerősítőKorábban még titkolóztunk, de immár elárulhatjuk, hogy a Stream Audio egy olyan high-end gyártó termékeinek forgalmazását kezdte meg, amelyet hazánkban eddig csak szűk körben ismertek. Üdvözöljük együtt az Audia készülékeit!

A Sonus faber tudásának legjava, az Aida is látható lesz az Audio & Vision SHOW 2013-on!

Sonus faber Aida high-end hangfalNem mindennapi lehetőség vár az Audio & Vision SHOW látogatóira, hiszen egész Európában alig néhány kiállításra vihető pár létezik ebből a típusból! A különleges hangfalak az Audiophyl Kft. megrendelésre készültek el, több mint egy hónapos aprólékos munkával a Sonus faber arcugnanoi gyárában.

CD Bár az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

A rendkívül gazdag kínálatú CD Bár is ellátogat az idei kiállításra, így érdeklődőink nem csak készülékekkel, hanem legendás lemezalbumokkal és filmekkel is találkozhatnak minden mennyiségben!

NAD az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

NAD D 3020 sztereó erősítőÉpphogy betoppan kis hazánkba, máris a kiállításra látogat a NAD legendás, D 3020-as erősítője, mely kis méretével és korszerű szolgáltatásaival kiválóan szemlélteti a D osztályú technológia előnyeit.

Clarus az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

ClarusAz Audio & Vision SHOW-n nem csak klasszikus hifi és házimozi rendszerekkel találkozhatnak látogatóink, hanem a legmodernebb, ún. intelligens otthonok gyakorlati hátterét is megismerhetik. A Clarus cég saját kínálatával fogja szemléltetni; milyen is az, mikor egyetlen mobileszközzel irányíthatunk a házunkon belül szinte mindent.

Densen Audio és YBA az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Aurelia hangfalLátogatóink ezúttal megtapasztalhatják, hogyan is szól egy vérbeli francia audiofil erősítő! Az Audio & Vision SHOW 2013 alkalmával itthon debütál az YBA legújabb termékcsaládja, melyről sokat még nem közölhetünk, de számos egyéb, minőségi komponenssel is találkozhatnak még ugyanebben a szobában.

JBL Synthesis mozi az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

JBL Synthesis házimozi rendszerA Synthesis nem a JBL "átlag" termékvonalát, hanem a topkategóriás, csúcsszínvonalú rétegét képviseli. Olyan házimozi hangfalak tartoznak e szériába, melyeket sokan a világ legjobbjai között tartanak számon. És miért nem árt ezt tudni? Mert az Audio & Vision SHOW Báltermében mindenki élőben ki tudja majd próbálni, mire képesek a Synthesis szörnyetegei!

Nordost az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Nordost Valhalla 2 high end kábelekKülön szobába kerülnek a Nordost high-end kategóriás kábelei, melyeknek tudását a gyártó nemzetközi termékspecialistája fogja demonstrálni az érdeklődőknek.

VARIQ luxuskabinok az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Variq luxuskabinMagyarországon a világon először kerülnek nyilvánosságra, és az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon először lehet testközelből megismerkedni a VARIQ luxuskabinokkal.

Sonus faber az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Sonus faber Stradivari high end hangfalJó hírrel szolgálhatunk a high-end hangfalak iránt érdeklődőknek: Magyarországon most először lehet majd kiállítás keretein belül megtekinteni és meghallgatni a világhírű Sonus faber termékeit!

Sennheiser az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

Sennheiser Momentum On Ear fejhallgatóA világ egyik legnagyobb fejhallgató gyártója, a Sennheiser is ellátogat a WestEnd Hiltonba, részben azért, hogy bemutassa a jelenlegi csúcsminőséget képviselő termékeit. Másrészt a prémiumkategóriás utcai fejhallgatók is kiemelt figyelmet kapnak, elvégre manapság ez egyre népszerűbb kategóriának számít.

KáCsa Audió az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

KáCsa AudióAz idei Audio & Vision SHOW rendezvényre a kábelek és csatlakozók szakértője, a KáCsa Audió is elhozza legnépszerűbb, valamint legkülönlegesebb termékeit.

Home Movie az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

SVS mélyládákA Home Movie helyiségében több olyan készülék is bemutatásra kerül, melyekért már külön-külön is érdemes minden hifi/házimozi érdeklődőnek eljönnie a kiállításra!

Stream Audio az Audio & Vision Show 2013 kiállításon

Audio & Vision SHOW 2013 Stream AudioA Stream Audio sztereó és házimozi rendszer bemutatót is fog tartani látogatóinak, ráadásul idén egy eddig háttérbe szorult high-end márkával is meglepik a közönséget.

Octogon Audio az Audio & Vision Show 2013 kiállításon

Audio & Vision SHOW 2013 Octogon AudioAz idén novemberben megrendezésre kerülő Audio & Vision SHOW 2013 szórakoztató elektronikai kiállításon az Octogon Audio különlegességeit is kipróbálhatják a látogatók. Az említett cég többek között a NAD hifi/házimozi elektronikák, valamint a PSB és Polk Audio hangfalak disztribútora.

Kérjük töltsön ki minden adatot!

Hibás e-mail cím!

Név:

E-mail cím:

Szeretnék hírlevelet kapni