Lejátszó-csoda a FiiO műhelyéből

2015. április 13., hétfő, 13:05

FiiO X3 audio hifi lejátszó DAC DA konverter FiiO DAC mobil lejátszó hifi lejátszó audio lejátszó FiiO lejátszó

A FiiO X3 második generációs változata idén tavasztól lesz kapható, és a gyártónak sikerült olyan finomságokkal telezsúfolni az eredetileg is sikeres hordozható zenelejátszót, melyeknek köszönhetően újfent tűkön ülve várakozhatunk.

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DACFiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

A FiiO X3 II elhagyta az előző generációs X3 külsejét, és a korábban általunk is tesztelt X1 logikusabb, rendezettebb stílusát örökölte. A készülék digitális architektúrája teljesen megújult, immár a natív DSD dekódolás is része az extráknak, sőt, még SACD ISO fájlokat is képes lejátszani a gyufásdoboznál alig nagyobb eszköz.

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

Az X3 II belsejében kettős kristály oszcillátor található, mely hatékonyan segíti a jitter csökkentését, minden mintavételezési frekvencián. További újdonság, hogy az X3 II immár vezérelhető Android és Apple-kompatibilis, hangerőszabályzós fülesekkel, így a hangerőt és a lejátszást is könnyebben irányíthatjuk utazásaink során.

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

Olyan kényelmi funkciókkal is bővült a FiiO újonca, mint a hibernálás mód, melynek aktiválásakor áramfogyasztása kevesebb, mint 5 mA-re csökken, ugyanakkor gombnyomásra láthatóvá tehető a beépített akkumulátor fennmaradó kapacitása.

A titán-szürke színben gyártott, fém készülékházas FiiO X3 II várhatóan április közepétől kerül forgalomba, 69 990 forintos fogyasztói áron.

www.fiio.hu

FiiO X3 II hordozható audio lejátszó és DSD DAC

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.